Μεταγραφική σύσκεψη και αξιολόγηση στον ΠΑΟΚ

Μεταγραφική σύσκεψη και αξιολόγηση στον ΠΑΟΚ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Συνάντηση με τον Ιγκόρ Τούντορ και τους άμεσους συνεργάτες του είχε χθες το πρωί στην Τούμπα ο Φρανκ  Αρνεσεν και συζήτησαν  καταρχήν για την πορεία των μεταγραφικών κινήσεων, αλλά  και για το πώς κυλάει η προετοιμασία  μέχρι τώρα. Ο Δανός τεχνικός  διευθυντής του ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον  Κροάτη τεχνικό για τους μεταγραφικούς στόχους και  σε ποιο  σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Αντιστοίχως ο Τούντορ  και οι συνεργάτες του έδωσαν  στον  Αρνεσεν μια πρώτη εικόνα από το  ρόστερ και την πρώτη αξιολόγηση  του υλικού που έχει γίνει.  Η  χθεσινή  συνάντηση  είναι η πρώτη  μιας  διαδικασίας  που θα τεθεί σε εφαρμογή σε εβδομαδιαία βάση.

Ευελπιστούν Αρνεσεν και Τούντορ πως στην επόμενη συνάντησή τους θα έχουν να μιλήσουν για μεταγραφές, γιατί συζητήθηκε χθες και η δυστοκία που παρατηρείται.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει προτάσεις για την απόκτηση των Ολσεν και Ραΐκοβιτς και περιμένει απαντήσεις, ενώ ο Αρνεσεν έχει καταλήξει και σε κάποιες περιπτώσεις παικτών από το… πρώτο ράφι, τις οποίες και θα παρουσιάσει στον Ιβάν Σαββίδη, όταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τις προσεχείς ημέρες.

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο Τούντορ θα δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για να συμμετάσχουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες πως από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Υπήρχε η σκέψη να μην προχωρήσει μια τέτοια ενέργεια τώρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα, όμως όπως επισήμως ενημέρωσε η ΠΑΕ διά του υπεύθυνου επικοινωνίας, Κυριάκου Κυριάκου: «Η έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έρχεται σε μια πολύ δύσκολη και περίεργη εβδομάδα, όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θέλει να αναστείλει λειτουργίες που δίνουν απασχόληση σε αυξημένο αριθμό εργαζομένων, δημιουργώντας μεγαλύτερη ανασφάλεια. Ούτε θα θέλαμε μια αναβολή επ’ αόριστον, καθώς κανείς δεν ξέρει πότε το τραπεζικό σύστημα θα είναι διαθέσιμο για να αλλάξει τα δεδομένα».

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας παρέμειναν σταθερές, ενώ αυξήθηκαν οι εκπτώσεις και τα προνόμια για όσους φιλάθλους ανανεώσουν τις θέσεις τους στην Τούμπα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή