Αρχισε από τον «άσο» ο ΠΑΟΚ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα ολοκληρωθεί σήμερα, αν και ανακοινώθηκε χθες. Ο Ρόμπιν Ολσεν, Σουηδός τερματοφύλακας, έφτασε στη Θεσσαλονίκη χθες, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Μάλμε για τη μεταγραφή του και σήμερα, αφού περάσει και από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τη Μάλμε για τους όρους της μεταγραφής του Ρόμπιν Ολσεν. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και να πραγματοποιήσει τις τελικές συζητήσεις για τη συνεργασία του με τον σύλλογο», ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση. Είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ στην εποχή Αρνεσεν και αποτελεί βασική επιλογή του Δανού τεχνικού διευθυντή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για τον Ολσεν, η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα και τους παίκτες που θα ταξιδέψουν σήμερα στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτοί είναι οι Αθανασιάδης, Γλύκος, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Γκολάσα, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Περέιρα, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας και Μάρτενς. Οι 23 ποδοσφαιριστές θα συναντήσουν σήμερα στο Ντούρβεθ τον Εργκούς Κάτσε. Μόλις ανακοινωθεί η απόκτηση του Ολσεν θα μεταβεί και αυτός στην Ολλανδία, ενώ στις 4 Ιουλίου θα ενσωματωθούν οι Τζιόλης, Ρατς και Μακ και στις 8 Ιουλίου ο Νομπόα.

Σε ό,τι αφορά τον Λούκας, ακολουθεί την αποστολή στην Ολλανδία, διότι ακόμα δεν υπάρχει πρόταση από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, που να ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ. Ο μάνατζερ του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Ροντρίγκο Φερνάντεθ προσπαθεί, πάντως, να φέρει πρόταση που να καλύπτει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα χθες και τους συνεργάτες του Ιγκόρ Τούντορ. Πρώτος βοηθός είναι ο Ιβάν Λέκο, που ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα σε Χάιντουκ, Μάλαγα, Κλαμπ Μπριζ, Γκέρμιναλ, Λόκερεν, ενώ αγωνίστηκε 13 φορές με την Εθνική Κροατίας και πέρυσι κάθισε στον πάγκο της βελγικής Λέουβεν. Δεύτερος βοηθός και αναλυτής αγώνων θα είναι ο Γιούριτσα Βούτσκο, τον οποίο είχε μαζί του στη Χάιντουκ ο Τούντορ την τελευταία διετία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή