Διπλό «χτύπημα» της ΑΕΚ με Τζιοβάνι, Ανδρεόπουλο

Διπλό «χτύπημα» της ΑΕΚ με Τζιοβάνι, Ανδρεόπουλο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος βρίσκεται η ΑΕΚ, θέλοντας να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της στην αμυντική γραμμή. Ο Τζιοβάνι, που αγωνιζόταν στη Φλουμινένσε, είναι 26 ετών και είναι επιθετικογενής αμυντικός, ο οποίος συμβάλλει πολύ και στη δημιουργία του παιχνιδιού. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με την εταιρεία μάνατζερ που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και μένουν τυπικές λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως στα ποσοστά μεταπώλησης του παίκτη.

Παράλληλα, ο αμυντικός της Κέρκυρας Κυριάκος Ανδρεόπουλος είναι επίσης πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός, ωστόσο επιθυμία του ίδιου ήταν να αγωνιστεί με τα «κιτρινόμαυρα», ευχαριστώντας την ίδια ώρα τον Ολυμπιακό για το ενδιαφέρον του.

Οσον αφορά την υπόθεση του τερματοφύλακα, στη λίστα των Χάβι Βάρας και Αλεν Μπαρόχα, προστέθηκε και ο Ολλανδός Ρόμπιν Ρούιτερ. Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Ρούιτερ αποτελεί στόχο και του ΠΑΟΚ. Ο Ρούιτερ έχει συμβόλαιο με την Ουτρέχτη μέχρι το καλοκαίρι του 2017, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να παραχωρηθεί. Αυτό το δεδομένο περιορίζει αρκετά τις πιθανότητες απόκτησής του από την ΑΕΚ.

Στον φιλικό αγώνα με τη Σεβίλλη στις 8 Αυγούστου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας, μετά τη συμφωνία της Ενωσης με τη Νike για τα επόμενα τρία χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή