Στην Ισπανία ο ΠΑΟ για Σάντσεθ

Στην Ισπανία ο ΠΑΟ για Σάντσεθ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις επόμενες 24 ώρες θα γίνει γνωστό εάν ο Σέρχιο Σάντσεθ θα απαντήσει με ένα «ΝΑΙ» ή ένα «ΟΧΙ» στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός αμυντικός πήγε από τη Μάλαγα στη Βαρκελώνη για να συναντήσει εκεί τους Βόκολο και Φύσσα που έκαναν ταξίδι – αστραπή στην Ισπανία για να του εξηγήσουν την κατάσταση στη χώρα μας μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, που είναι φυσικό να τον προβληματίζουν. Ο ίδιος ένιωσε κολακευμένος από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και άκουσε με προσοχή όλες τις εγγυήσεις για το συμβόλαιό του και την ποιότητα της ζωής που θα έχει στην Αθήνα ακόμα και αν διαμορφωθεί ένα πιο δύσκολο τοπίο.

Αν και έγινε σαφές ότι, ανεξαρτήτως πολιτικών εξελίξεων, τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιό του θα καταβάλλονται σε ξένη τράπεζα και σε ευρώ, όπως και ότι το πρότζεκτ για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας δεν πρόκειται να ανατραπεί, ο Σάντσεθ ζήτησε προθεσμία 2-3 ημερών για να δώσει την τελική του απάντηση. Υπήρχε προφορική συμφωνία από την περασμένη Παρασκευή, αλλά οι εξελίξεις πρόλαβαν τις υπογραφές και περιέπλεξαν την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός ξαναμπαίνει στη διαδικασία επεξεργασίας εναλλακτικών λύσεων για την περίπτωση αρνητικής απάντησης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει αισιοδοξία για το «ΝΑΙ» του Ισπανού που θα κλείσει οριστικά το θέμα.

• Στο 1,75 εκατ. ευρώ μπορεί να φτάσει ετησίως το συμβόλαιο του Μίκαελ Εσιέν εάν επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που προβλέπει. Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Γκάνας, οι πάγιες απολαβές του είναι 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά υπάρχουν πολλά μπόνους: 100 χιλ. ευρώ εάν παίξει στο 60% των αγώνων, 150 χιλ. σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος, 50 χιλ. του Κυπέλλου, 150 χιλ. σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και 100 χιλ. ευρώ για συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

• Ατομικό πρόγραμμα για 2-3 μέρες ακόμα θα ακολουθήσει ο Στιλ λόγω της οξείας οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί. Με ειδικό πρόγραμμα θα γυμνάζεται μέχρι νεωτέρας και ο Εσιέν, ώστε να μην επιβαρύνει τον προσαγωγό του. Οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν αύριο για την Ολλανδία όπου θα κάνουν μέχρι τις 12 Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, με πρώτο φιλικό αυτό της Κυριακής με την Αρνεμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή