ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναγκαστική αναμονή και στον Ολυμπιακό

anagkastiki-anamoni-kai-ston-olympiako-2091293

Οι δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα επηρεάζουν το σύνολο των δραστηριοτήτων. Εξαίρεση δεν μπορεί να αποτελέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ετσι, στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ στο «Radio Monte Carlo», ρωτήθηκε για τις επιπτώσεις της κρίσης στο ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα για όλους, όπως και εάν το δει κανείς. Για τους πολίτες της χώρας και σε ό,τι έχει να κάνει με την οικονομία και ακόμα και στο αθλητικό κομμάτι. Σίγουρα είναι κάτι που επηρεάζει τους πάντες και όλοι βλέπουμε το τι συμβαίνει. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Εχοντας μιλήσει με τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, παραμένουμε αισιόδοξοι. Αισιοδοξούμε πως η Ευρώπη θα βοηθήσει την Ελλάδα οικονομικά και κοινωνικά, διότι δεν μπορεί να υπάρξει ο ένας χωρίς τον άλλον.

Ειδικά για τον Ολυμπιακό, ο Κριστιάν Καρεμπέ ανέφερε: «Προς το παρόν οι εξελίξεις δεν έχουν ακουμπήσει τον σύλλογο. Δεν μας έχουν αγγίξει. Εμείς θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και να αγοράζουμε παίκτες. Υπάρχει βέβαια η λογική να μην υπερβούμε κάποια ποσά και να σεβαστούμε την κατάσταση της χώρας».

Αναφορικά με τη στάση που κρατούν οι μάνατζερ των παικτών, υπογράμμισε: «Οσο κι εάν με κάνει να χαμογελώ ή να γελάω όλο αυτό έτσι όπως το ακούω, την ίδια στιγμή θα πρέπει να πάρουμε σοβαρά μία πραγματικότητα που διαμορφώνεται. Εάν γίνει κάτι τέτοιο, σε κάθε περίπτωση εμείς θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε απόλυτα τις σχέσεις μας και τα συμβόλαιά μας με τους παίκτες και φυσικά τα όσα ζητούν οι UEFA και FIFA».

Την ίδια ώρα, με δηλώσεις του στη «Fanatik», ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενερμπαχτσέ. «Για μένα είναι τιμητικό να με θέλει η Φενέρ. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Ομως δεν έχει γίνει η μεταγραφή όπως γράφεται στον Τύπο. Κανείς δεν μου έχει μιλήσει εμένα ακόμα. Είχα μία καλή σεζόν στον Ολυμπιακό. Εχω σχηματίσει έναν ισχυρό δεσμό με τον σύλλογό μου. Για να γίνει το οτιδήποτε ή μία μεταγραφή θα πρέπει να συμφωνήσουν με την ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και δεν είναι σωστό να πω κάτι άλλο εγώ».