Τζανδάρης, Μαρτίνες και Λόρια ντύθηκαν στα «ερυθρόλευκα»

Τζανδάρης, Μαρτίνες και Λόρια ντύθηκαν στα «ερυθρόλευκα»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και επίσημα, παίκτες του Ολυμπιακού είναι από χθες ο Φάνης Τζανδάρης, ο Νίκολας Μαρτίνες και ο Γκιόργκι Λόρια, καθώς η πειραϊκή εταιρεία ανακοίνωσε την απόκτησή τους. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν για να προσφέρω ό,τι περισσότερο μπορώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν», τόνισε ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στην περυσινή περίοδο με τον Παναιτωλικό, εμφανίστηκε ανυπόμονος για να αγωνιστεί στους «Πειραιώτες»: «Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ». Οσο για τον Γεωργιανό τερματοφύλακα, Γκιόργκι Λόρια που ανήκε στον ΟΦΗ, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας και θα κάνω τα πάντα για να τους ευχαριστήσω με την απόδοσή μου».

Εντός της ημέρας αναμένεται στην Ελλάδα ο νέος προπονητής των νταμπλούχων, Μάρκο Σίλβα καθώς σε λίγα 24ωρα θα αρχίσει η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά. Από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, ενώ η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη, δηλαδή μία ημέρα πριν από την αναχώρηση για το Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή