Η χειροβομβίδα στη Σερβία, η «έκρηξη» στο Μιλάνο

Η χειροβομβίδα στη Σερβία, η «έκρηξη» στο Μιλάνο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια… χειροβομβίδα ανακάλυψε η σερβική αστυνομία στην οροφή μιας από τις εξέδρες στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα, κατά τον έλεγχο ρουτίνας που διεξήγαγε πριν από τον χτεσινό αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ με την Καϊράτ του Καζακστάν.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν, όπως είπαν, το σκουριασμένο βομβίδιο που βρισκόταν εκεί από καιρό, όπως εκτιμάται, και δεν είχε εκραγεί. Το απομάκρυναν οδηγώντας το σε ασφαλή χώρο για να γίνει ελεγχόμενη έκρηξη, ενώ πρόσθεσαν ότι μάλλον δεν συνδεόταν με τη χτεσινή αναμέτρηση.

Μικρής ισχύος… βόμβα ήταν και η ανακοίνωση της απόκτησης του θριαμβευτή με τη Σεβίλλη στο Γιουρόπα Λιγκ, Κολομβιανού επιθετικού Κάρλος Μπάκα από τη Μίλαν. Οι «ροσονέρι» φέρονται να πλήρωσαν τη ρήτρα των 30 εκατ. ευρώ και απέκτησαν τον 28χρονο διεθνή στράικερ για πέντε χρόνια.

Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα παίρνει τον Αρντά Τουράν, πληρώνοντας όμως σημαντικά λιγότερα χρήματα από τη ρήτρα των 41 εκατ. ευρώ που είχε βάλει στο συμβόλαιο του Τούρκου μεσοεπιθετικού η Ατλέτικο Μαδρίτης. Την Ατλέτικο αφήνει και ο Μιράντα, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερ.

Μετά τα μεσάνυχτα απόψε (2.30 π.μ. ΣΚΑΪ) διεξάγεται ο μικρός τελικός του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στο Περού και την Παραγουάη, με τους Περουβιανούς να επιχειρούν να υπερασπιστούν την τρίτη θέση που είχαν πάρει το 2011.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή