Προπόνηση με… 10 γκολ για τον Παναθηναϊκό

Προπόνηση με… 10 γκολ για τον Παναθηναϊκό

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με διψήφιο αριθμό τερμάτων άνοιξε ο Παναθηναϊκός τον χορό των φιλικών στο διάστημα της προετοιμασίας του. Το 10-0 επί της ερασιτεχνικής Αρνεμ ήταν αναμενόμενο λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και ως σκορ δεν λέει κάτι ιδιαίτερο στον Γιάννη Αναστασίου. Ηταν ουσιαστικά μια δυνατή προπόνηση, μια καλή ευκαιρία να ξαναπιάσουν οι παίκτες μπάλα στα πόδια τους έπειτα από αρκετές εβδομάδες αποχής, να δοκιμάσει ο προπονητής κάποια πράγματα όπως και να δώσουν ένα πρώτο δείγμα γραφής μερικοί από τους νεοαποκτηθέντες. Δύο απ’ αυτούς, μάλιστα, ο Καλτσάς και ο Λουντ, πέτυχαν γκολ, ενώ οι ανέτοιμοι Εσιέν και Τελάντερ παρακολούθησαν απλώς το παιχνίδι, μαζί με τους Στιλ και Πράνιτς που έχουν κάποιες ενοχλήσεις.

Ο Μπεργκ με τρία γκολ, ο Πέτριτς με δύο και ο Καλτσάς διαμόρφωσαν το 6-0 του α΄ ημιχρόνου, όπου αυτό που θα θυμούνται όλοι δεν ήταν τα πολλά γκολ αλλά η διακοπή του αγώνα για 10 λεπτά στο 33΄ λόγω ενός κεραυνού που έπεσε πολύ κοντά στο γήπεδο! Στο β΄ μέρος άλλαξε όλη η ενδεκάδα όπως και το σύστημα. Το επιμέρους σκορ ήταν 4-0 με δύο γκολ του Κλωναρίδη, ένα του Λουντ και ένα αυτογκόλ. Το συνολικό 10-0 δεν αντέχει φυσικά σε κριτική. Τα περισσότερα θα φανούν στα δύο επόμενα φιλικά που θα είναι πολύ πιο δυνατά, το πρώτο αύριο κόντρα στην Μπριζ και το δεύτερο την Παρασκευή με τον Αγιαξ.

Στο α΄ ημίχρονο έπαιξαν οι Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ζέκα, Αγγελόπουλος, Νίνης, Πέτριτς, Καλτσάς, Μπεργκ και στο β΄ μέρος οι Κοτσόλης, Βέμερ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Λουντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Καρέλης.

«Ηταν ένα ματς σαν προπόνηση. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα και ήταν σημαντικό για τα παιδιά να παίξουν για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων. Είδαμε πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Εχουμε πολλή δουλειά ακόμα, αλλά η ομάδα έχει τα στοιχεία που χρειάζεται και την ποιότητα για να κάνει το επόμενο βήμα» τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου, δείχνοντας αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα των νεοαποκτηθέντων: «Είναι το περιβάλλον τέτοιο που τους βοηθάει και έχουν προσαρμοστεί. Σίγουρα έχουν κι άλλα ματς μπροστά για να δείξουν τις δυνατότητές τους, όμως τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και αυτό είναι το μεγάλο συν αυτής της ομάδας».

• Την τελική απόφαση του Σέρχιο Σάντσεθ περιμένουν σήμερα – αύριο στον Παναθηναϊκό, με πιθανή εξέλιξη την αρνητική απάντησή του μιας και μοιάζει δύσκολο να ξεπεράσει τις επιφυλάξεις που γέννησε η αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή