«Πράσινος» ο Σέρχιο Σάντσεθ

«Πράσινος» ο Σέρχιο Σάντσεθ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Σέρχιο Σάντσεθ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και θα είναι η βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 29χρονος Ισπανός (Καταλανός που μεγάλωσε στην Ανδαλουσία) βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ όπου επήλθε η συμφωνία και σήμερα αφότου περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει, αναμένεται να ταξιδέψει στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα που εκεί πραγματοποιεί την προετοιμασία της.

Ο Σάντσεθ ξεκίνησε την καριέρα του ως δεξί μπακ, αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κέντρο της άμυνας. Αγωνίστηκε στην Εσπανιόλ και στη συνέχεια στις Ρεάλ Μαδρίτης Β΄, Σανταντέρ, Σεβίλλη και Μάλαγα. Υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Τον Δεκέμβριο 2009, όταν ήταν στην Σεβίλλη, έμαθε ότι έχει ανεύρυσμα στην καρδιά. Χειρουργήθηκε το 2010 στο Αμβούργο και τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου επέστρεψε στη Σεβίλλη. Εχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ισπανίας, με την Εσπανιόλ το 2006 και με τη Σεβίλλη το 2010.

Δεν θεωρείται ιδιαίτερα γρήγορος, αλλά είναι ιδιαίτερα δυναμικός και εγκεφαλικός ποδοσφαιριστής. Εχει καλή πάσα τόσο κοντά όσο και μακριά, ενώ προσπαθεί να βγαίνει πάντα πρώτος στην μπάλα κάτι για το οποίο διακρίνεται.

Σήμερα ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο από μια σειρά δυνατών φιλικών με αντίπαλο τη βελγική Κλαμπ Μπριζ στις 19.00. Θ’ ακολουθήσει φιλικό με τον Αγιαξ επί ολλανδικού εδάφους στις 10/7 και με την Ουντινέζε στις 22/7 στη Λεωφόρο.

Στην Ολλανδία η προετοιμασία συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς και το τεχνικό επιτελείο δείχνει ικανοποιημένο από την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Κάποιοι από αυτούς έχουν προβλήματα όπως ο Κλωναρίδης ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έκανε θεραπεία, ο Νάνο που έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και οι Στιλ και Εσιέν.

Οσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης περιόδου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου η δέσμευση των θέσεων των περσινών κατόχων καρτών διαρκείας. Επειτα από αυτήν την ημερομηνία όσες θέσεις δεν ανανεώθηκαν, θα αποδεσμευτούν και θα διατεθούν για αγορά στους υπόλοιπους φιλάθλους χωρίς να ισχύουν τα προνόμια αγοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή