Αναλαμβάνει από σήμερα ο Σίλβα, επιμένει η Φενέρ για Μιλιβόγεβιτς

Αναλαμβάνει από σήμερα ο Σίλβα, επιμένει η Φενέρ για Μιλιβόγεβιτς

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κατώφλι του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού πέρασαν χθες οι νταμπλούχοι, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Εως και την Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αιματολογικές εξετάσεις και τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ, ενώ την Πέμπτη θα γίνει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού των «ερυθρόλευκων», Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έλυσε το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, και σήμερα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία να πιάσει δουλειά. Μέσα ενημέρωσης της Πορτογαλίας αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Την ίδια ώρα, τουρκικά ΜΜΕ αποκάλυψαν νέα, βελτιωμένη πρόταση της Φενερμπαχτσέ στους «Πειραιώτες» για την πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή ούτε αυτή τη φορά. Η πειραϊκή εταιρεία έχει ήδη απορρίψει πρόταση της Φενερμπαχτσέ ύψους 8,5 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση των Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ.

Σε συνέντευξή του στην Ισπανία, ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους ευρωπαϊκούς στόχους των «ερυθρολεύκων»: «Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην Ελλάδα με την οικονομική κατάσταση, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στη διοργάνωση αυτή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή