Ολοι στην τσίτα…

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και τώρα όλοι τρέχουν… Το δημοψήφισμα, που επί ένα δεκαήμερο έβαλε σε «καλοκαιρινή νάρκη» την Ελλάδα, διεξήχθη, ο λαός αποφάσισε και εκείνο που προέχει είναι πως πρέπει όλοι να τρέξουν για να προφτάσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Η κυβέρνηση στις Βρυξέλλες να πείσει τους δανειστές για τη φερεγγυότητά της, ο κόσμος στα ΑΤΜ να βρει το 50άρι πριν εξαντληθούν τα χρήματα στο μηχάνημα και οι ομάδες να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πληρέστερες στην επόμενη περίοδο. Τώρα θα πείτε, τέτοια ώρα… τέτοια λόγια.

Ομως ό,τι και να συμβεί, όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις, επειδή ο οπαδός δεν ακούει δικαιολογίες αν δεν ικανοποιηθεί η… αρρώστια του στο να αγοράζει ο πρόεδρός του παίκτες, οι ΠΑΕ είναι καταδικασμένες να πάρουν ποδοσφαιριστές. Τώρα, ποιοι ξένοι θα πάρουν το ρίσκο να έρθουν σε μία χώρα όπου ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει με σιγουριά πώς θα είναι η επόμενη μέρα, είναι ένα θέμα που θα το βρουν μπροστά τους οι αρμόδιοι που διαχειρίζονται τα μεταγραφικά των ομάδων και κάνουν τις συζητήσεις.

Γι’ αυτό θα πρέπει οι φίλαθλοι, όσο μεγάλα λόγια κι αν ακούν, να κρατούν μικρό καλάθι. Γιατί στην ήδη υποβαθμισμένη ποιότητα του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος ποδοσφαίρου προστέθηκε και το αν θα μπορέσουν οι ΠΑΕ να είναι εντάξει και στις πληρωμές των υποχρεώσεών τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή