Υπογραφές και δυνατό τεστ για ΠΑΟ

Υπογραφές και δυνατό τεστ για ΠΑΟ

2' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το κεφάλαιο Σάντσεθ να κλείνει θετικά χθες για τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Αναστασίου έδωσε το πρώτο δυνατό τεστ της προετοιμασίας στην Ολλανδία, με αντίπαλο την Μπριζ. Η βελγική ομάδα ήταν σαφώς πιο έτοιμη (βρίσκεται στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας) και νίκησε με 2-1 τους «πρασίνους», οι οποίοι δοκίμασαν δύο διαφορετικά σχήματα σε κάθε ημίχρονο.

Χωρίς τους Εσιέν, Βέμερ, Νάνο, Στιλ, Κλωναρίδη και με προβλήματα στον ρυθμό και την κυκλοφορία, ο Παναθηναϊκός (υπό το βλέμμα του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Φρανκ Αρνεσεν), αν και έκανε την πρώτη φάση του αγώνα με σουτ του Πέτριτς που μπλόκαρε ο Μπρούσες, μπήκε νωθρά στον αγώνα και κράτησε παθητικό ρόλο. Η Μπριζ είχε την κατοχή και στο 11΄ ο Κοτσόλης σταμάτησε σουτ του Ισκέρντο, όπως και στο 18΄. Τρία λεπτά μετά, κόντρα στη ροή του ματς, ο Καρέλης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ. Η Μπριζ απάντησε άμεσα και στο 26΄, ο πιο δραστήριος παίκτης της, ο Ισκέρντο βρέθηκε τετ α τετ με τον Κοτσόλη, νικώντας τον αυτή τη φορά, κάνοντας το 1-1.

Η Μπριζ συνέχισε να πιέζει, αλλά ξανά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού σταμάτησε στην ίδια φάση τους Ισκέρντο και Ντιαμπί.

Στο β΄ ημίχρονο, ο Γιάννης Αναστασίου ανανέωσε κατά τα 8/11 την ομάδα του, όμως η Μπριζ μπήκε με την ίδια… ταχύτητα στο τερέν, κάνοντας άμεσα την πρώτη ευκαιρία της με τον Ντε Σούτερ (έδιωξε σε κόρνερ ο Αναγνωστόπουλος) και στο 47΄ ο Ντε Φο με σουτ έκανε το 2-1. Πέντε λεπτά μετά ο Νίνης απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή (άουτ). Η Μπριζ συνέχισε να ελέγχει τη ροή του ματς και στο 57΄ με τον Ντε Φο απείλησε ξανά, όμως η κόπωση των δύο ομάδων έριξε αισθητά τον ρυθμό με τις ευκαιρίες των Ντε Σούτερ και Μπεργκ στο 89΄ να σφραγίζουν το φιλικό. Επόμενο τεστ για το «τριφύλλι» είναι την Παρασκευή με αντίπαλο τον Αγιαξ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (46΄ Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46΄ Μαρινάκης), Χουχούμης,Τριανταφυλλόπουλος (75΄ Θελάντερ), Κουτρουμπής (46΄ Ταυλαρίδης), Δώνης (46΄ Λαγός), Ζέκα (46΄ Λουντ), Ατζαγκούν (46΄ Νίνης), Πέτριτς (46΄ Μπεργκ), Καλτσάς (67΄ Αγγελόπουλος), Καρέλης (46΄ Πράνιτς).

ΜΠΡΙΖ: Μπρούσες, Ντε Φο, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Μέσελ (46΄ Ντε Σούτερ), Σίμονς, Βάσκες, Βάνακεν, Βόρμερ, Ντιαμπί, Ισκέρντο (68’ Μπολινγκόλι).

Λίγες ώρες πριν, ο Σέρχιο Σάντσεθ υπέγραφε τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και έμπαινε στο αεροπλάνο για να ενσωματωθεί στην αποστολή της νέας ομάδας του. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σέρχιο Σάντσεθ. Ο Ισπανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού», ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο 29χρονος Ισπανός στόπερ τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχής που ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας! Ηταν η πρώτη μου σκέψη από την αρχή, διότι το ενδιαφέρον που έδειξε ο Παναθηναϊκός για μένα ήταν απόλυτο. Εχω έρθει με πολύ μεγάλη όρεξη να ανταποκριθώ στις προκλήσεις που με περιμένουν. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, όμως, προτιμώ να “μιλάω” στο γήπεδο…».

Η χθεσινή ημέρα δεν περιελάμβανε μόνο την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Σάντσεθ, αλλά και την ανακοίνωση απόκτησης του 18χρονου αμυντικού, Φάνη Μαυρομμάτη, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών, και θα ενσωματωθεί στην ομάδα Κ20 των «πράσινων», μετά τις καλές εμφανίσεις που είχε με τη φανέλα του Παναργειακού και της Εθνικής Νέων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή