Ηρθε και ανακοινώθηκε ο Σίλβα

Ηρθε και ανακοινώθηκε ο Σίλβα

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός πέρασε στην εποχή του Μάρκο Σίλβα. Ο νέος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έφθασε χθες το απομεσήμερο στην Ελλάδα με έναν εκ των τριών βοηθών που θα έχει μαζί του. Πριν πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα, είχε συμφωνήσει σε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες βράδυ η πειραϊκή εταιρεία με την οποία γνωστοποίησε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάρκο Σίλβα, δεν έδωσε λεπτομέρειες αναφορικά με το συμβόλαιό του. Να σημειωθεί πως η παρουσίασή του θα γίνει αύριο το μεσημέρι στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ενώ σήμερα το απόγευμα θα έχει συνάντηση γνωριμίας με τους ποδοσφαιριστές του.

Ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών έχει παρακολουθήσει από την τηλεόραση το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού. Παράλληλα, εδώ και εβδομάδες βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με τους ιθύνοντες της ομάδας, προκειμένου να διευθετήσουν όλα όσα αφορούν το πλάνο της δουλειάς του. Και τώρα, θα επιχειρήσει μέσω των προπονήσεων, αλλά και των πρώτων φιλικών αγώνων να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή γνώμη για το υλικό των νταμπλούχων.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν την Παρασκευή στην Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας έως τις 20 του μηνός, θα πρέπει να περάσουν από την «κρησάρα» του. Στην πορεία της προετοιμασίας και πιθανότατα μετά και τα φιλικά στο Afyon Cup με τη Φενερμπαχτσέ (21/7) και την Μπέτις (23/7), θα υποχρεωθεί να «κόψει» κάποιους, οι οποίοι είτε θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού, είτε θα αναζητήσουν αλλού την καριέρα τους.

Το μεσημέρι θα γίνει στο φαληρικό γήπεδο η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο. Οι μειώσεις στις τιμές θα φθάσουν έως και το 50%, καθώς οι ιθύνοντες της πειραϊκής εταιρείας θέλουν να δώσουν τη δυνατότητα στους φίλους των νταμπλούχων να παρακολουθήσουν με το μικρότερο δυνατό κόστος σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς, τους αγώνες σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Οπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι ιθύνοντες των νταμπλούχων, το μπάτζετ θα παραμείνει ως έχει, παρά τη μείωση των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες βράδυ, τονίστηκε: «Ο Ολυμπιακός ανοίγει την αγκαλιά του σε όλους τους δοκιμαζόμενους Ελληνες και με πρωτοφανείς μειώσεις τιμών, οι οποίες φτάνουν μέχρι και 50%, σε εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούν σε πολλές χιλιάδες θέσεις, τους δίνει τη δυνατότητα να είναι παρόντες μαζικά στο δεύτερο σπίτι τους. Στις κρίσιμες αυτές μέρες για την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός, ανταποκρινόμενος στην καταστατική του αρχή, αντλεί δύναμη από τον λαό του και την επιστρέφει σε αυτόν, με στόχο ένα Καραϊσκάκη με γεμάτες τις ψυχές των φιλάθλων μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή