Ασύνδετος αμυντικά εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ

Ασύνδετος αμυντικά εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιγκόρ Τούντορ θέλει να «επιβάλει» το 3-5-2 στον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς και υπό αυτό το σκεπτικό, είναι δικαιολογημένο ότι ο Δικέφαλος παρουσιάζει τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του και των φιλικών αμυντικά προβλήματα.

Η ήττα από την Μπόχουμ με 4-3 προήλθε από δύο αυτογκόλ και αρκετά λάθη στη λειτουργία της άμυνας, τα οποία κατέγραψε ο Κροάτης τεχνικός και μαζί με τους παίκτες του θα προσπαθήσει να τα διορθώσουν ώστε η ομάδα του να είναι έτοιμη σε λιγότερο από δέκα ημέρες για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα.

Ο Τούντορ ξεκίνησε με τον Ολσεν κάτω από τα δοκάρια, Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλα στην άμυνα, τον Κίτσιου στα δεξιά και τον Μακ στα αριστερά, τους Μαντούρο, Γκολάσα, Πέλκα στο κέντρο και τους Λούκας, Περέιρα στην επίθεση. Ο Περέιρα άνοιξε το σκορ στο 6΄, όμως στο 10΄ ο Κόστα με αυτογκόλ ισοφάρισε για την Μπόχουμ. Ο Περέιρα ήταν και πάλι αυτός που έβαλε τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ (11΄), όμως ο Χούγκλαντ ισοφάρισε σε 2-2 στο 32΄ και δέκα λεπτά αργότερα (42΄) ο Ολσεν δέχθηκε απίστευτο αυτογκόλ, όταν στην επιστροφή της μπάλας από τον Βίτορ, αυτή πέρασε κάτω από τα πόδια του. Ο Κίτσιου ισοφάρισε στο 45΄ σε 3-3 και ο Γκρέγκοριτς έκανε το 3-4 στο 66΄.

Στο δεύτερο μέρος διορθώθηκαν ανασταλτικά τα πράγματα για τον Δικέφαλο, ωστόσο υπήρξαν προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, γι’ αυτό και η Μπόχουμ είχε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο διάστημα αυτό ο Τούντορ άλλαξε όλη την ενδεκάδα, βάζοντας τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Σκόνδρα, Παπαγιαννόπουλο, Πούγγουρα, τον Μυστακίδη δεξιά και τον Κοροβέση αριστερά, τους Τζιόλη, Κάτσε και Χαρίση στον άξονα, με τον Σαββίδη σε έναν διαφορετικό ρόλο και τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης.

ΠΑΟΚ: Ολσεν (Γλύκος 46΄), Βίτορ (Σκόνδρας 46΄), Κόστα (Παπαγιαννόπουλος 46΄), Τζαβέλλας (Πούγγουρας 46΄), Κίτσιου (Μυστακίδης (46΄), Μακ (Κοροβέσης 46΄), Μαντούρο (Τζιόλης 46΄), Γκολάσα (Κάτσε 46΄), Πέλκας (Χαρίσης 46΄), Λούκας (Σαββίδης 46΄), Περέιρα (Σαλπιγγίδης 46΄).

ΜΠΟΧΟΥΜ: Ρίμαν, Φαμπιάν, Πέρτελ, Τσελότσι, Λοσίγια, Χούγκλαντ, Χάμπερε, Τερατσίνο, Γκρέγκοριτς, Τερόνε, Μπαστιάν.

«Είδα θετικά και αρνητικά στοιχεία σήμερα. Δεν περίμενα να δω κάτι παραπάνω. Είμαστε κουρασμένοι λόγω προετοιμασίας. Κάποιοι παίκτες έχουν προπονηθεί μόνο τις τελευταίες 5 ημέρες. Θέλω πολλά περισσότερα από την ομάδα και αργά ή γρήγορα θα τα δούμε» επισήμανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε πως «πρέπει να συνδυάσουμε τη δουλειά μας τις επόμενες ημέρες. Εχουμε ματς σε 10 μέρες και πρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία και παράλληλα να ετοιμαστούμε για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας. Είναι παράξενη η κατάσταση και οφείλουμε να δουλέψουμε πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τα συμπεράσματά του από το χθεσινό φιλικό υπογράμμισε πως «δημιουργικά είδα καλά πράγματα. Αμυντικά έχουμε προβλήματα που θα δουλέψουμε για να λύσουμε. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και τα λάθη που γίνονται διορθώνονται στην πορεία» και συμπλήρωσε αναφορικά με την επιλογή του 3-5-2: «Δεν μπορούμε να κρίνουμε από το σημερινό παιχνίδι. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι. Σύντομα όμως θα προσαρμοστούν και θα προσφέρουν όπως πρέπει. Η εμφάνιση δεν έχει σχέση με την τακτική που ακολουθήσαμε σήμερα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή