Μείωση έως και 50% στις τιμές των διαρκείας του Ολυμπιακού

Μείωση έως και 50% στις τιμές των διαρκείας του Ολυμπιακού

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εντυπωσιακή μείωση της τιμής, που φθάνει έως το 50%, των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν χθες οι ιθύνοντές του. «Βιώνουμε μία πρωτοφανή κρίση. Ο πυρήνας για εμάς ήταν να δώσουμε την αγάπη στον κόσμο. Αφουγκραζόμαστε την ελληνική κοινωνία και το τι συμβαίνει και τον κάθε φίλαθλο τη δυσκολία και αβεβαιότητα που βιώνει. Προχωράμε σε μία πρωτοφανή μείωση που φτάνει έως το 50%» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής εταιρείας, Γιάννης Βρέντζος.

Να σημειωθεί ότι περισσότερα από 18.000 εισιτήρια θα κοστίζουν από 100 έως 170 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και παιδικά εισιτήρια με πλήρη προνόμια, κόστους 40 ευρώ. Από σήμερα θα αρχίσει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ για τις 20 του μηνός προγραμματίστηκε η έναρξη των ανανεώσεων. Μάλιστα, το θέμα της μείωσης των τιμών ανέδειξε σε χθεσινό εκτεταμένο ρεπορτάζ η έγκυρη γαλλική εφημερίδα, Equipe.

Σήμερα τελικώς θα γνωρίσει ο Μάρκο Σίλβα τους ποδοσφαιριστές του. Για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η πρώτη και μοναδική προπόνηση στου Ρέντη, καθώς η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας έως τις 20 του μηνός. Νικοσ Γαβαλασ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή