Σύντομα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η Εθνική νέων ανδρών δίνει σήμερα (17.30) τον τελευταίο της αγώνα για τον Β΄ όμιλο του Ευρωμπάσκετ, αντιμετωπίζοντας τη Σερβία, στο Λιλιάνο της Ιταλίας. Αντίστοιχα, οι νεάνιδες θα αγωνιστούν κόντρα στη Βουλγαρία, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας, που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο).

ΣΤΙΒΟΣ: Με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών συνεχίζονται στο Ταλίν της Εσθονίας τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα νέων ανδρών – γυναικών. Ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης θα πάρει μέρος στον προκριματικό και εάν προκριθεί θα αγωνιστεί στον αυριανό τελικό. Η Ευφροσύνη Θεοδώρου θα αγωνιστεί στα 400 μ. εμπ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον προκριματικό και τον ημιτελικό, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή. Στο Ναύπλιο διεξάγονται τα πανελλήνια πρωταθλήματα παμπαίδων και παγκορασίδων Α΄.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Οι κορυφαίοι κωπηλάτες μας βρίσκονται στη Λουκέρνη όπου παίρνουν μέρος στο τρίτο παγκόσμιο κύπελλο της χρονιάς. Πρόκειται για το τελευταίο τεστ πριν από τη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος και στόχος των πρωταθλητών μας είναι να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στα καλύτερα πληρώματα του κόσμου.

BOΛΕΪ: Στον Εύοσμο (Θεσσαλονίκη) διεξάγεται ο δεύτερος αγώνας της εθνικής ομάδας ανδρών απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα της Ρουμανίας για την ευρωπαϊκή Λίγκα.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Με τη συμμετοχή 30 αθλητών και αθλητριών διεξάγεται σήμερα στις εγκαταστάσεις του Εθνικού ένα από τα κύπελλα που διοργανώνει η ΕΟΠ με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των πυγμάχων μας. Οι αγώνες αρχίζουν στις 19.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή