Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Τον τελευταίο της αγώνα στον Α΄ όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δίνει η σήμερα η εθνική νέων που αντιμετωπίζει στην Κατερίνη (21.00) τη Γαλλία. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, την ίδια ώρα, η Ουκρανία θα κοντραριστεί με την Αυστρία στη Βέροια.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η Λιθουανία θα είναι σήμερα η τελευταία αντίπαλος της εθνικής νέων γυναικών στη Β΄ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο).

ΣΤΙΒΟΣ: Με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών ολοκληρώνονται στο Ταλίν της Εσθονίας τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα νέων ανδρών – γυναικών. Ο σφαιροβόλος Νίκος Σκαρβέλης, το νέο μέλος της εθνικής ομάδας, θα πάρει μέρος στον πρωινό προκριματικό, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ο τελικός. Στο Ναύπλιο πραγματοποιείται η τελευταία ημέρα των πανελληνίων πρωταθλημάτων παμπαίδων και παγκορασίδων Α΄.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Στη Λουκέρνη ολοκληρώνεται το τρίτο παγκόσμιο κύπελλο της χρονιάς. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος οι κορυφαίοι Ελληνες κωπηλάτες – κωπηλάτριες προκειμένου να τεστάρουν τις δυνάμεις τους εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας ολοκληρώνονται τα πανελλήνια πρωταθλήματα παμπαίδων – παγκορασίδων. Στη διοργάνωση πήραν μέρος 860 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 134 σωματεία της χώρας. Χιλιάδες χιλιόμετρα πιο μακριά, στο Τενέρο της Ελβετίας, διεξάγεται η τελευταία ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανοικτού νερού εφήβων – νεανίδων. Οι αγώνες άρχισαν προχθές και με τα γαλανόλευκα αγωνίστηκαν έξι αθλητές – αθλήτριές μας.

ΠΟΛΟ: Στο δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου διεξάγονται (ώρα έναρξης 09.00) οι ημιτελικοί, οι αγώνες κατάταξης, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος νέων ανδρών.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Με τους αγώνες του κυρίως ταμπλό ολοκληρώνεται στα Χανιά ο δεύτερος αγώνας του Παγκρήτιου τουρνουά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή