Πρόκριση στους «4» για την Εθνική νέων

Πρόκριση στους «4» για την Εθνική νέων

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου βρίσκεται από χθες η Εθνική νέων, παρά την ήττα από τη Γαλλία με 2-0, στην Κατερίνη. Το «εισιτήριο» για την Ελλάδα σφραγίστηκε λίγα χιλιόμετρα βορειοδυτικά, όπου στη Βέροια, η Ουκρανία «κράτησε» στον έναν βαθμό της ισοπαλίας την Αυστρία (2-2). Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα θα μάθει τον αντίπαλό της σήμερα και θα πρόκειται για μία εκ των Ρωσία, Γερμανία, Ολλανδία και Ισπανία από τον Β΄ όμιλο. Στον Α΄, η Γαλλία επιβεβαίωσε την ποιοτική ανωτερότητά της έναντι όλων των αντιπάλων της και με τη χθεσινή νίκη κατέλαβε αήττητη την πρώτη θέση. Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Πέμπτη. Στην αναμέτρηση με τη Γαλλία φάνηκαν τα αρκετά προβλήματα της Εθνικής ομάδας, κυρίως στη μεσαία γραμμή, όπου οι Ελληνες διεθνείς δεν άντεχαν το ασφυκτικό μαρκάρισμα των Γάλλων. Οι «τρικολόρ» προηγήθηκαν αρκετά νωρίς (5΄) όταν ο Ντιακαμπί πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κίλιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότσαρη. Η Γαλλία «κλείδωσε» τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, στο 64΄ με τον Ντεμπελέ, ο οποίος «έσπασε» το οφσάιντ και πλάσαρε εύκολα στην ελληνική εστία.

ΓΑΛΛΙΑ: Καμαρά, Φιλζινί, Σενζεμπά, Ντιακαμπί, Παβάρ, Κεμέν (74΄ Γκιρασί), Κιλί, Μπλιν, Μοπαΐ, Ντεμπελέν, Τιράμ (65΄ Κομάν).

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας (88΄ Μηλιώτης), Τσελεπίδης, Κυριακόπουλος, Ρούσσος, Καραχάλιος, Στάικος, Ορφανίδης, Κουλούρης (61΄ Bέργος), Κυνηγόπουλος (71΄ Μαυρίας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή