Στο… συρτάρι οι μεταγραφές, στάση αναμονής από Ολυμπιακό

Στο… συρτάρι οι μεταγραφές, στάση αναμονής από Ολυμπιακό

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις ημέρες συμπλήρωσαν οι νταμπλούχοι στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ωστόσο, όλων το μυαλό βρίσκεται στις εξελίξεις που αφορούν στην Ελλάδα. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως λόγω της κατάστασης που επικρατεί, έχουν «παγώσει» όλες οι κινήσεις οι οποίες σχετίζονται με την απόκτηση παικτών από την αγορά του εξωτερικού.

Ασφαλώς και ο Μάρκο Σίλβα έχει καθημερινή επαφή με τη διοίκηση για όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις. Αλλωστε, ο Μιχάλης Κουντούρης (αντιπρόεδρος και υπεύθυνος μεταγραφών) και ο αθλητικός διευθυντής Γρηγόρης Γεωργάτος βρίσκονται στο Ζέεφελντ και συζητούν διαρκώς με τον Πορτογάλο τεχνικό. Εως και αύριο, οπότε και αναμένονται οι διεθνείς στο Ζέεφελντ, δεν περιμένουμε κάποια μεταγραφική είδηση.

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος έκλεισε 38 χρόνια ζωής και τα γιόρτασε με… μία πρωινή προπόνηση διάρκειας δύο ωρών στο Ζέεφελντ, όπου κυριάρχησαν ξανά οι ασκήσεις με μπάλα. Στην προπόνηση, την παράσταση έκλεψε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ. Ο Αργεντινός ταλαιπωρήθηκε από ίωση στην εκκίνηση της προετοιμασίας, αλλά την Κυριακή έβαλε τη «σφραγίδα» του στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ. Στο δίτερμα έβγαλε ασίστ στον συμπατριώτη του Φράνκο Χάρα. Επιπλέον, με μία εξαιρετική ενέργεια «κρέμασε» τον αντίπαλο γκολκίπερ, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή