Ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα και ξεκαθάρισμα στο ρόστερ

Ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα και ξεκαθάρισμα στο ρόστερ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με βάση τις εισηγήσεις του Μάρκο Σίλβα θα κινηθούν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού στη μεταγραφική αγορά του εξωτερικού. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση στόπερ, εξτρέμ και επιθετικού. Στην παρούσα φάση, πάντως, ουδείς μπορεί να πει με ακρίβεια πόσες μεταγραφές θα γίνουν ακόμη.

Σε ό,τι αφορά στους στόχους, από τους «ερυθρόλευκους» διαρρέει πως δεν έχουν δρομολογήσει τις υποθέσεις των Νενέ και Ντιόπ. Παραδέχονται πως πρόκειται για πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά προφανώς εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις που έχει υποδείξει ο Μάρκο Σίλβα. Για τον Μιραλάς γίνεται κατανοητό ότι δεν θα επιστρέψει στο Λιμάνι, από τη στιγμή που η Εβερτον αξιώνει 15 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι ο Καρίγιο δεν αποτελεί στόχο των νταμπλούχων, ούτε και ο Μπερμπάτοφ.

Την ίδια ώρα, θεωρείται δεδομένο πως στη μεταγραφική περίοδο θα προκύψουν προτάσεις για παίκτες του Ολυμπιακού και ενδεχομένως κάποιοι να «σηκώσουν άγκυρα». Ηδη απορρίφθηκε πρόταση της Μπενφίκα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ομως είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν οι Πορτογάλοι με βελτιωμένη πρόταση. Παράλληλα, έχουν απορριφθεί δύο προτάσεις της Φενερμπαχτσέ για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψει πρόταση για τον Κασάμι ή τον Ντουρμάζ.

Σήμερα μπαίνουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων στην Αυστρία και οι διεθνείς Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, όπως και ο Μανιάτης, ο οποίος διανύει το τελικό στάδιο της αποκατάστασης από τον σοβαρό τραυματισμό του. Θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου φαίνεται πως κερδίζει ο Γιαταμπαρέ. Γενικός αρχηγός της ομάδας νέων ανέλαβε ο Τάσος Μητρόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή