Η μεγάλη ευκαιρία μετατράπηκε σε δικαίωση για την Εθνική Νέων

Η μεγάλη ευκαιρία μετατράπηκε σε δικαίωση για την Εθνική Νέων

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώτος στόχος της πρόκρισης στους ημιτελικούς επετεύχθη για την Εθνική Νέων, η οποία αύριο έχει την ευκαιρία να δώσει το «παρών» στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ελλάδα. Με αντίπαλο τη Ρωσία (19.00), στο κατάμεστο ΑΕΛ FC Arena, τα παιδιά του Γιάννη Γκούμα είναι έτοιμα να δώσουν τον σημαντικότερο αγώνα τους στη διοργάνωση, μέχρι… τον επόμενο.

Η Ρωσία έχει χαρακτηριστεί από τον κ. Γκούμα κορυφαία ομάδα του τουρνουά και, ασφαλώς, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τερμάτισε στην πρώτη θέση του Β΄ ομίλου, μπροστά από Ισπανία, Ολλανδία και Γερμανία. Οσον αφορά την ελληνική, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε εντυπωσιακά με τη νίκη με 2-0 επί των Ουκρανών, αλλά στη συνέχεια η απόδοσή της ήταν καθοδική. «Λευκή» ισοπαλία με την Αυστρία, η οποία ήταν ανώτερη και ήττα από τη Γαλλία με 0-2, αποτέλεσμα το οποίο δεν στοίχισε στην Εθνική, που προκρίθηκε χάρη στην ισοπαλία της Ουκρανίας με την Αυστρία.

Για τη συγκεκριμένη ομάδα, η πρόκριση στους ημιτελικούς είναι και μια δικαίωση για τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά, τα οποία πριν από περίπου εννιά μήνες βρέθηκαν στο στόχαστρο, έπειτα από την ντροπιαστική ήττα από την Ελβετία με 10-0! Από τότε, μπήκε… σκούπα σε όλα τα επίπεδα της ομάδας, με αποτέλεσμα αυτό ο διασυρμός να μοιάζει μακρινός και ξεχασμένος.

Στη «μάχη» της Λάρισας, οι Νέοι είναι σίγουρο πως θα έχουν τη συμπαράσταση των Ελλήνων φιλάθλων οι οποίοι έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες με την παρουσία και τη συμπεριφορά τους. Μάλιστα, «ανάγκασαν» την οργανωτική επιτροπή της UEFA να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια στους οπαδούς σε Λάρισα, Κατερίνη και Βέροια.

Ο έτερος ημιτελικός, ανάμεσα στη Γαλλία και την Ισπανία, θα διεξαχθεί επίσης αύριο (21.45), στην Κατερίνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή