Στον Ολυμπιακό ο Στέφανος Καπίνο

Στον Ολυμπιακό ο Στέφανος Καπίνο

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκει από χθες ο Στέφανος Καπίνο. Ο πρώην διεθνής γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, που αγωνιζόταν στη γερμανική Μάιντς, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους και θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή τους, που βρίσκεται στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

«Ολοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος για έναν αθλητή που έχει μεγαλώσει στον Πειραιά και τι σημαίνει, γενικότερα, για τον ελληνικό αθλητισμό. Θα δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην ομάδα. Χαίρομαι που θα έχω στο πλευρό μου συμπαίκτες μεγάλης αξίας, αλλά και τον κ. Ράντο, που είναι δάσκαλος και σίγουρα θα με κάνει καλύτερο», τόνισε ανάμεσα σε άλλα ο Καπίνο, μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τους «ερυθρόλευκους».

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ υπογράμμισαν ότι αποκτήθηκε ο καλύτερος Ελληνας τερματοφύλακας, ο οποίος θα είναι η βασική επιλογή της εθνικής ομάδας τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, διευκρίνισαν πως στην τριάδα των τερματοφυλάκων τον υπολογίζουν μαζί με τον Ρομπέρτο.

Να σημειωθεί ότι, λίγες εβδομάδες μετά την απόκτηση του Γκιόργκι Λόρια από τον Ολυμπιακό, και η Τραμπζονσπόρ ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Γεωργιανό γκολκίπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, ο τεχνικός της Τραμπζονσπόρ, Σότα Αρβελάτζε, έχει ζητήσει την απόκτηση του Λόρια. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση του Γεωργιανού τερματοφύλακα.

Την ίδια ώρα, η απόκτηση κεντρικού αμυντικού από την αγορά του εξωτερικού αποτελεί προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων». Ο Πορτογάλος Λουίς Νέτο της Ζενίτ είναι μία περίπτωση που απασχολεί τους νταμπλούχους. Αρκετές πιθανότητες για να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού συγκεντρώνει ο Αντονί Μουνιέ της Μονπελιέ. Ο Γάλλος εξτρέμ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «Πειραιωτών» την τελευταία διετία, και δεν αποκλείεται να είναι ένας από τους τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν από τους νταμπλούχους μέχρι να αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους, από τις 27 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Ντούκλα Πράγας στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι. Το γκολ πέτυχε ο Γιούρεντιτς στο 87΄. Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξαιρετική παρουσία και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με χαρακτηριστικότερη όλων το δοκάρι του Χάρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή