Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Στην Κατερίνη θα διεξαχθεί σήμερα (20.45) ο τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων, ανάμεσα στη Ρωσία και την Ισπανία.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η Εθνική Εφήβων βρίσκεται στον Βόλο όπου δίνει τα τελευταία της φιλικά παιχνίδια ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (23/7-2/8) που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Σήμερα (20.30) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία και αύριο την ίδια ώρα τη Σερβία.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Πέντε ποδηλάτες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας κατά την τελευταία ημέρα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων πίστας νέων ανδρών – γυναικών, εφήβων – νεανίδων. Πρόκειται για τους: Κέιριν νέων γυναικών: Ιωάννα Πλέγα Γαβριλάκη. Κέιριν εφήβων: Αλέξανδρος Ευδοκιμίδης, Κώστας Σαλπαδήμος. Κέιριν νέων ανδρών: Γιάννης Καλογερόπουλος, Στέλιος Αγγελίδης. Μάντισον νέων ανδρών: Ζήσης Σούλιος.

ΠΟΛΟ: Στο Καρπενήσι ολοκληρώνεται το διεθνές Κύπελλο γυναικών «Θέτις». Η εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Ρωσία ενώ στον άλλο αγώνα η Κίνα παίζει με την Ιταλία. Οι αγώνες διεξάγονται στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης. Πρόκειται για την τελευταία προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Στη Βουδαπέστη ολοκληρώνεται το Παγκόσμιο Κύπελλο υπερπήδησης εμποδίων όπου συμμετείχαν και Ελληνες ιππείς και αμαζόνες. Εχουν δηλώσει συμμετοχή 18 χώρες με 129 ιππείς – αμαζόνες (318 άλογα). Την επόμενη εβδομάδα οι εκπρόσωποί μας θα αγωνιστούν σε αντίστοιχη διοργάνωση στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται η τελευταία ημέρα των πανελληνίων πρωταθλημάτων εφήβων – νεανίδων, παίδων – κορασίδων. Στη διοργάνωση είχαν δηλώσει ότι θα πάρουν μέρος 885 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 115 σωματεία της χώρας.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Με τη διεξαγωγή των ημιτελικών και των τελικών ολοκληρώνεται στη Σκόπελο το δεύτερο τουρνουά των Μάστερς. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος οι 12 καλύτερες ομάδες σε άνδρες και γυναίκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή