Ευρωπαϊκά σχέδια χωρίς Εσιέν

Ευρωπαϊκά σχέδια χωρίς Εσιέν

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετρώντας αντίστροφα, πλέον, για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, ο Παναθηναϊκός καταστρώνει τα σχέδιά του και βάζει τις τελευταίες πινελιές, προτού υποδεχθεί την Μπριζ, σε μία εβδομάδα, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γιάννης Αναστασίου έβγαλε κάποια συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας στο νικηφόρο φιλικό με τον Λεβαδειακό (3-1) το Σάββατο, ενώ ακόμη πιο χρήσιμα οφέλη θα προκύψουν αύριο, μετά το νέο και πιο δυνατό τεστ, με την Ουντινέζε στη Λεωφόρο (21.00).

Οι «πράσινοι» και στη Λιβαδειά έδειξαν αρκετά καλή εικόνα, και αυτό αποτελεί το καλό νέο για τον Γιάννη Αναστασίου. Το δυσάρεστο αφορά τον Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος χθες μετέβη στη Γερμανία, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση και να δώσει ένα τέλος στο πρόβλημα με το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών. Το πιο δυνατό μεταγραφικό «όπλο» του φετινού Παναθηναϊκού θα είναι αφοπλισμένο για τον επόμενο μήνα, γεγονός που σημαίνει πως ο Εσιέν δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ. Το πρόβλημα του Εσιέν δεν εμπνέει περαιτέρω ανησυχία, αφού με την κατάλληλη αποθεραπεία θα είναι σε θέση να μπει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Αλλωστε, η κλινική της Ούλρικε Μοζάβεκ στο Μόναχο, όπου θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση, θεωρείται η κορυφαία στον κόσμο για παρόμοιες περιπτώσεις.

Η πρόβα τζενεράλε πριν από τον αγώνα με την Μπριζ θα πραγματοποιηθεί αύριο, κόντρα στην Ουντινέζε, και ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως έχει καταλήξει σε έναν κορμό παικτών, πάνω στους οποίους θα στηριχτεί στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς, την άλλη Τρίτη. Η αυριανή αναμέτρηση θα είναι και μια καλή ευκαιρία για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Σάντσεθ, ο οποίος πήρε το ανεπίσημο βάπτισμα του πυρός στη Λιβαδειά. Οι παραστάσεις και η εμπειρία του Ισπανού αμυντικού αναμένεται να φανούν υπερπολύτιμες στον Παναθηναϊκό, που ποντάρει πάνω του τη λειτουργία της αμυντικής γραμμής.

• Ο βασικός τερματοφύλακας της Κλαμπ Μπριζ, Ματ Ράιαν, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βαλένθια.

• Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Αντερλεχτ βρίσκεται ο Νίκος Καρέλης.

• Για την αυριανή φιλική αναμέτρηση με την Ουντινέζε καθορίστηκε γενική είσοδος 5 ευρώ, με εξαίρεση τη θύρα 10, όπου το εισιτήριο θα κοστίζει 10 ευρώ, και τη θύρα 3, όπου κοστίζει 30 ευρώ.

• Οι Νάνο, Κλωναρίδης και Τελάντερ προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Ζέκα ένιωσε μια ενόχληση στον αχίλλειο τένοντα και προληπτικά έμεινε στο γυμναστήριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή