Δοκιμάζει αντοχές ο Ολυμπιακός

Δοκιμάζει αντοχές ο Ολυμπιακός

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός τίθεται απόψε αντιμέτωπος με τη Φενερμπαχτσέ του πρώην προπονητή του, Βίτορ Περέιρα, αλλά και των Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Νάνι, τους οποίους απέκτησε η ομάδα της Κωνσταντινούπολης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αφιόν Καραχισάρ (20.30) που απέχει 300 χιλιόμετρα από την Αγκυρα και θα είναι στο πλαίσιο του τουρνουά Afyon Cup, στο οποίο μετέχουν ακόμη η Μαρσέιγ και η Αντάλιασπορ.

Η αποστολή των νταμπλούχων βρίσκεται από την Κυριακή το βράδυ στο Αφιόν Καραχισάρ. Στη μοναδική προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στην Τουρκία, ο Μάρκο Σίλβα δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του θέματα τακτικής. Κανονικά προπονήθηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, Φελίπε Πάρντο, ο οποίος διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα του φιλικού με τη Φενερμπαχτσέ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το φιλικό του Σαββάτου με τη Ρίσεσπορ, την οποία νίκησε στην Αυστρία 1-0. Ενδεχομένως να προτιμηθεί ο Ελαμπντελαουί από τον Σαλίνο και o Πάρντο από τον Ντοσεβί. Ετσι, από την αρχή πιθανότατα θα παίξουν οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος, Μασουακού, Μπουχαλάκης, Ζντιέλαρ, Πάρντο, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης και Χάρα. Δεν υπολογίζονται οι Μανιάτης, Μπενίτες, Μαρτίνες, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς και Πουλίδο λόγω τραυματισμών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Αταλάντα κινείται για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Μάλιστα, τονίζεται πως οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκονται στην τελική ευθεία. Πάντως, το όνομα του 24χρονου αμυντικού μέσου συνεχίζει να απασχολεί τη Φενερμπαχτσέ, όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας. Να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες των Πειραιωτών διέψευσαν χθες πως ενδιαφέρονται για τον Ισπανό επιθετικό της Σουόνσι, Μίτσου, αλλά και για τους Ράμος της Ντόρτμουντ και Οσβάλντο της Νάπολι.

Με δηλώσεις του στην Ιταλία, ο Αρτούρ Μασουακού διευκρίνισε πως έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2017 και θα του άρεσε να παραμείνει και στους Πειραιώτες και στη νέα περίοδο. Ηταν η απάντησή του στις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό του από τις Ιντερ και Τζένοα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε τη διατήρηση του ΦΠΑ στα εισιτήρια διαρκείας στο 13%, παρά το γεγονός πως αυξήθηκε χθες σε 23%. Οπως διευκρινίστηκε σε χθεσινή ανακοίνωση, η διαφορά 10% που προκύπτει, θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την πειραϊκή εταιρεία. Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» έχει αγοράσει μέσα σε ένα δεκαήμερο περισσότερα από 10.000 εισιτήρια διαρκείας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή