Στην Πολωνία η ΑΕΚ, αναμονή για δύο παίκτες

Στην Πολωνία η ΑΕΚ, αναμονή για δύο παίκτες

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο προπονητικό κέντρο του Ρεμές της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, βρίσκεται από χθες η ΑΕΚ. Η Ενωση αναχώρησε χθες τα ξημερώματα για το Πόζναν και από εκεί μετέβη οδικώς στην Οπαλένιτσα, την οποία και θα αποχαιρετήσει στις 7 Αυγούστου.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει στα χέρια του το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ με το οποίο θα πορευτεί η Ενωση στη Σούπερ Λίγκα και ήδη από χθες ξεκίνησε το «χτίσιμο» της ομάδας. Το πιο πρόσφατο κιτρινόμαυρο μέλος είναι ο 25χρονος τερματοφύλακας από τη Βενεζουέλα, Αλεν Μπαρόχα, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Καράκας, με τον «Δικέφαλο» να έχει το δικαίωμα απόκτησής του για δύο χρόνια.

Στους υπάρχοντες 26 ποδοσφαιριστές αναμένεται να προστεθούν τουλάχιστον δύο ακόμη μεταγραφικά αποκτήματα, που θα καλύψουν τη θέση του αριστερού μπακ και του αριστερού μεσοεπιθετικού. Στον… πάγο μπαίνει προς το παρόν η υπόθεση του Βραζιλιάνου Τζιοβάνι ο οποίος αργεί να αποδεσμευτεί από την Φλουμινένσε και αποκόμισε προχθές ένα πρόβλημα τραυματισμού που εκ πρώτης όψεως μοιάζει σοβαρό.

Στην Ενωση θα περιμένουν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας τα νεότερα από τον παίκτη και αν δουν ότι η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, τότε θα στραφούν σε άλλες λύσεις. Πιο χρονοβόρα αναμένεται να αποδειχθεί η περίπτωση του μεσοεπιθετικού, με την ΑΕΚ να εξαντλεί κάθε ελάχιστη πιθανότητα που έχει για να αποκτήσει τον Νάτσο Σκόκο. Ωστόσο, η περίπτωση του Αργεντινού μοιάζει σχεδόν απίθανη, οπότε ο «Δικέφαλος» εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις κυρίως από την ισπανική αγορά.

Στο ρόστερ αναμένεται να σημειωθούν και αποχωρήσεις, αφού εκτός από τους «κομμένους» Σαρρή, Ντούνη, Ρόβα και Καραγκιολίδη που έμειναν στην Αθήνα, υπάρχει και μία ομάδα παικτών που πιθανότατα θα δοθούν δανεικοί. Φαγιέ, Γροντής, Ζόριτς, Σβάρνας και Πεταυράκης ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα φέτος.

Τα πρώτα δείγματα της φετινής ΑΕΚ θα φανερωθούν την Πέμπτη, όταν η Ενωση θα δώσει το πρώτο της φιλικό με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Αλλαγή υπήρξε στον δεύτερό της αγώνα, αφού την Κυριακή αντί για τη Λεχ Πόζναν θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι (12.00) την επίσης πολωνική Κορόνα Κιέλτσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή