Ελπίδες διάκρισης στο Καζάν από τα κορίτσια του πόλο

Ελπίδες διάκρισης στο Καζάν από τα κορίτσια του πόλο

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tις βαλίτσες για το Καζάν ετοιμάζει η εθνική ομάδα πόλο γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, και στις 23 Ιουλίου θα αναχωρήσει για τη Ρωσία, προκειμένου να πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση πλασαρίστηκαν στη δεύτερη θέση του κυπέλλου «Θέτις» (Καρπενήσι), καθώς έχασαν στον τελικό (στα πέναλτι) από τη Ρωσία, με 13-14. «Πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο τεστ πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το Καζάν. Είδαμε αρκετά πράγματα, μέσω των παιχνιδιών που δώσαμε, τα οποία πρέπει να προσέξουμε τις επόμενες μέρες, ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Η άμυνά μας θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την πορεία μας στο Καζάν, καθώς από εκεί ξεκινά όλο μας το παιχνίδι. Εχουμε μπροστά μας τον μεγάλο στόχο, το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εκεί, με πολλή δουλειά και χωρίς μεγάλα λόγια, πάμε για να κάνουμε καλές εμφανίσεις, με πρώτο στόχο την οκτάδα. Πάμε με αισιοδοξία και θα παλέψουμε για το καλύτερο», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Στο τουρνουά, στο Καρπενήσι, πήραν μέρος κορυφαίες ομάδες του γυναικείου πόλο (Ρωσία, Ιταλία και Κίνα), και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. «Ηταν ένα χρήσιμο τεστ για εμάς, καθώς κατορθώσαμε να δούμε τις αδυναμίες μας, ώστε να προετοιμαστούμε και να είμαστε πανέτοιμοι. Υπάρχει κόπωση, έπειτα από τις έξι εβδομάδες προετοιμασίας, αλλά παράλληλα και μεγάλη θέληση για να δείξουμε ότι, παρά τις δυσκολίες, είμαστε ικανοί να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μιας τέτοιας διοργάνωσης», υπογράμμισε η καλύτερη παίκτρια της διοργάνωσης, Αλεξάνδρα Ασημάκη.

• Στη Βουλιαγμένη επιστρέφει ύστερα από δύο χρόνια ο φουνταριστός Μάνθος Βουλγαράκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή