Τελική δοκιμή για ΠΑΟ πριν από την Μπριζ

Τελική δοκιμή για ΠΑΟ πριν από την Μπριζ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει του πρώτου αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπριζ, αναμένεται να προκύψουν για τον Γιάννη Αναστασίου μετά το σημερινό (21.00) φιλικό με την Ουντινέζε στη Λεωφόρο. Αυτή η πρόβα των «πρασίνων» με τους Ιταλούς θα είναι και η τελευταία πριν από τον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης, με τον κ. Αναστασίου να δοκιμάζει το σχήμα και τα πρόσωπα που θα αντιπαρατάξει κόντρα στους Βέλγους.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Εσιέν, Τελάντερ, Νάνο και Κλωναρίδη και συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους υπόλοιπους ετοιμοπόλεμους παίκτες: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Σάντσεθ.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, στον Παναθηναϊκό ρίχνουν το βάρος τους και στο τμήμα των υποδομών και των εγκαταστάσεων της ομάδας. Ηδη, σε Λεωφόρο και Κορωπί έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές εργασίες που ως στόχο έχουν τη βελτίωση των συνθηκών για κάθε ποδοσφαιριστή αλλά και φίλαθλο. Για παράδειγμα, στο γήπεδο της Λεωφόρου αντικαταστάθηκε το παλιό μάτριξ με ένα νεότερης τεχνολογίας και στο προπονητικό κέντρο, «Γεώργιος Καλαφάτης», ανακατασκευάστηκαν αρκετοί ξενώνες.

• Εμφαση στην τακτική έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου στη χθεσινή προπόνηση.

• Η Skoda Ξάνθη προσέγγισε τον Παναθηναϊκό με σκοπό να διαπραγματευτεί την απόκτηση του Θανάση Ντίνα. Και ο Πανιώνιος έχει ενδιαφερθεί για τον 24χρονο μέσο, με τη διαφορά ότι οι «Ακρίτες» τον θέλουν με ελεύθερη μεταγραφή, ενώ οι «κυανέρυθροι» σκοπεύουν να κάνουν πρόταση δανεισμού.

• Στη λίστα της Χετάφε, εκτός από αυτής της Αντερλεχτ, βρίσκεται ο Νίκος Καρέλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή