Υπαρκτό και «θερμό» ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Μπουρούση

Υπαρκτό και «θερμό» ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Μπουρούση

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πληροφορία που ήρθε από Τούρκο δημοσιογράφο μέσω twitter και αφορά πρόταση του Παναθηναϊκού στον Γιάννη Μπουρούση προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους του «τριφυλλιού», καθώς έχει αυξημένες πιθανότητες να υλοποιηθεί. Οι «πράσινοι» έμαθαν χθες ότι ο Αμερικάνος σέντερ Αλέξ Τάιους, που τους ενδιέφερε, υπέγραψε στην Εφές, ενώ παράλληλα ο Λάσμε θα παραμείνει στο τουρκικό πρωτάθλημα. Οι διαπραγματεύσεις με τον Μαυροκεφαλίδη έχουν «παγώσει», και η περίπτωση του Τυνήσιου Σαλάχ Μεζρί αποτελεί έσχατη επιλογή για τη θέση του δεύτερου σέντερ. Ο Μπουρούσης αποδεσμεύτηκε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και διαθέτει όλες τις προδιαγραφές που θέλει ο Παναθηναϊκός, καθώς πρόκειται για βασικό παίκτη της εθνικής, ο οποίος μπορεί να παίξει ως σέντερ και ως δεύτερος ψηλός. Το κασέ του Μπουρούση φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ και «χωρά» στον αυξημένο προϋπολογισμό του ΠΑΟ. Παράλληλα, στον Δημήτρη Διαμαντίδη θα προταθεί σημαντική μείωση αποδοχών για την τελευταία χρονιά της καριέρας του.

Ετοιμοι οι Εφηβοι

Στον Βόλο, όπου θα αρχίσει αύριο το Ευρωμπάσκετ Εφήβων, συνεχίζει την προετοιμασία της η εθνική ομάδα με την 12άδα που επέλεξε ο τεχνικός της, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαρτίζεται από τους: Λούντζη, Ντουζίδη, Μιλεντίγεβιτς, Φλιώνη, Μιχαλούτσο, Μουράτο, Σκουλίδα, Χρηστίδη, Δίπλαρο, Σκορδά, Παπαγιάννη και Χαραλαμπόπουλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή