Η Ουντινέζε έδειξε τις αδυναμίες

Η Ουντινέζε έδειξε τις αδυναμίες

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα έχει από χθες το βράδυ στα χέρια του ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος είδε τον Παναθηναϊκό να χάνει από την Ουντινέζε με 1-2 στη Λεωφόρο, στην αναμέτρηση που ήταν η πρόβα τζενεράλε πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Μπριζ για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η δυναμικότητα της ιταλικής ομάδας ήταν ικανή να φανερώσει τα αδύναμα σημεία του «τριφυλλιού» τα οποία εντοπίστηκαν κυρίως στην αμυντική λειτουργία. Δύο σχεδόν πανομοιότυπα γκολ στο 9΄ από τον Μπρούνο Φερνάντες και στο 76΄ από τον Αγκίρε, αναγκάζουν τον Αναστασίου να δώσει μεγαλύτερο βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας. Και τα δύο γκολ προήλθαν από μπαλιές στην «πλάτη» της άμυνας, με τη διαφορά ότι το δεύτερο είχε και την… ευγενική χορηγία του Τριανταφυλλόπουλου. Με παρόμοιο τρόπο είχε μειώσει στο 56΄ ο Παναθηναϊκός όταν ο Μπεργκ εκμεταλλεύτηκε τη μακρινή πάσα του Λαγού.

«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά κάνουμε ακόμη ατομικά και χαζά λάθη. Βάζουμε τους εαυτούς μας κάτω από πίεση. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Εχουμε δυνατότητες και καλή ομάδα. Την Τρίτη πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ολη μας η προσοχή, εδώ και αρκετές ημέρες, είναι στο ματς με την Μπριζ» τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο που έδωσε χθες βροντερό παρών στη Λεωφόρο, αναφέροντας: «Ο κόσμος μας στηρίζει και θέλουμε να του το ανταποδώσουμε».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ (60΄ Τριανταφυλλόπουλος), Πράνιτς, Λαγός (60΄ Κουτρουμπής), Ζέκα, Ατζαγκούν (60΄ Λουντ), Νίνης (66΄ Πέτριτς), Καρέλης (70΄ Καλτσάς), Μπεργκ.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης (46΄ Σκουφέτ), Ουαγκέ, Αντνάν, Ντανίλο, Ντομίτσι, Εντενίλσον (60΄ Βέρε), Φερνάντες (84΄ Α. Ζαπάτα), Πίντζι, Κονέ (46΄ Μέρκελ), Τερεό (74΄ Αγκίρε), Ντουβάν Ζαπάτα (60΄ Πασκουάλε).

• Ο Ορέστης Καρνέζης βραβεύτηκε από την ΠΑΕ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

• Πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία χειρουργική επέμβαση στον Μίκαελ Εσιέν προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Ο Γκανέζος μέσος αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα και υπολογίζεται να είναι έτοιμος σε περίπου έναν μήνα.

• Συζητείται σήμερα στην Επιτροπή Εφέσεων της UEFA η καταγγελία του Παναθηναϊκού κατά του Ολυμπιακού με αφορμή τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τη Δικαιοσύνη. Ο Παναθηναϊκός ζητεί τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, θα συζητηθεί και η καταγγελία του ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού, του Ατρομήτου και του Αστέρα Τρίπολης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή