Μονόδρομος η πρόκριση για ΠΑΟΚ

Μονόδρομος η πρόκριση για ΠΑΟΚ

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ αναζητεί σήμερα (20.00) ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στη Λοκομοτίβα, η οποία τον είχε κερδίσει με 2-1 μια βδομάδα πριν στο Ζάγκρεμπ.

Τότε, ο Ιγκόρ Τούντορ είχε τονίσει πως ο ΠΑΟΚ θα ήταν καλύτερος στον δεύτερο αγώνα. Αυτό υπογράμμισε και χθες: «Είμαι ενθουσιασμένος αλλά συγκεντρωμένος και στο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο ματς, θέλουμε να περάσουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Περιμένω να δω βελτίωση της ομάδας ιδίως στη φυσική κατάσταση. Πάντα πρέπει να είσαι θετικός. Εχω δει τρεις φορές τον πρώτο αγώνα, είδα πως ήμασταν καλύτεροι, πρέπει να δουλέψουμε στα καλά μας στοιχεία, αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση. Είμαστε σε μια περίοδο που θα φανεί η δουλειά μας και στις επόμενες ημέρες θα δείτε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ».

Ο Τούντορ θα έχει στη διάθεσή του τον Λούκας σε αυτό το παιχνίδι, όχι όμως τον Περέιρα. «Ο Περέιρα δεν έχει πληρώσει και δεν συμμετέχει, ο Λούκας έδειξε πως θέλει να είναι μέρος της ομάδας, πλήρωσε, είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες. Είμαι συγκεντρωμένος σε όλη την ομάδα και κρατάμε τη φιλοσοφία μας από την αρχή και όχι ξεχωριστά σε παίκτες. Περιμένω να δω βελτίωση της ομάδας ιδίως στη φυσική κατάσταση» είπε ο Κροάτης τεχνικός, προσθέτοντας για την ενδεχόμενη συμμετοχή των Νομπόα και Ρατς: «Θα είναι σίγουρα στην ομάδα, αλλά δεν νομίζω πως θα ξεκινήσουν βασικοί, γιατί θέλω να είναι στην ενδεκάδα αυτοί που είναι στο μάξιμουμ».

Ρωτήθηκε για την πίεση προς το πρόσωπό του σε ενδεχόμενο αποκλεισμού και απάντησε: «Εχω μάθει να ζω με αυτήν και οι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν να ζουν με αυτήν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Ειδικά σε αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο που θέλουμε να αλλάξουμε, δεν έχουν έρθει ποδοσφαιριστές, δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά πρόκειται για ένα μεταβατικό στάδιο».

«Είμαστε πιο έτοιμοι»

Για τον αγώνα μίλησε και ο Δημήτρης Πέλκας: «Δουλέψαμε σε κάποια λάθη που κάναμε στον πρώτο αγώνα και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι. Δεν ξέρω αν θα παίξει ρόλο η επίθεση ή η άμυνα, στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο το γενικό σύνολο και πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι να είμαστε καλά στην άμυνα γιατί μπροστά θα έρθουν ευκαιρίες για γκολ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή