Η ποδοσφαιρική κρίση φθάνει και στο CAS

Η ποδοσφαιρική κρίση φθάνει και στο CAS

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Επιτροπή Εφέσεων της UEFA συζητήθηκε χθες η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ κατά των Ολυμπιακού, Ατρόμητου και Αστέρα Τρίπολης, επ’ αφορμή των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν οι πρόεδροι των τριών ομάδων από την Ελληνική Δικαιοσύνη για προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνων, που, σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της. Οπως προέκυψε από την πολύωρη διαδικασία, ο ΠΑΟ έχει ήδη προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης της UEFA, η οποία σε πρώτο βαθμό δεν έκανε δεκτή την προσφυγή.

Μεταξύ των ομάδων ξέσπασε χθες το βράδυ αντιπαράθεση μέσω διαρροών. Την αρχή έκανε ο Ολυμπιακός που μίλησε για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου, επικοινωνιακά παιχνίδια και παραβίαση των κανονισμών του Τσάμπιονς Λιγκ από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. «Eχει πλάκα να βλέπεις τον Ολυμπιακό να καταγγέλλει κάποιον άλλον για τη δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου», σχολίασε ο ΠΑΟΚ, που παρουσίασε στην UEFA πλήρες υπόμνημα για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της Επιτροπής της UEFA, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποί του, είπε στη διάρκεια της παρουσίασης πως «μέχρι σήμερα ήξερα για την ελληνική κρίση χρέους. Σήμερα είδα ότι υπάρχουν κι άλλα προβλήματα…».

Τέλος, από τον Παναθηναϊκό δήλωσαν διαθέσιμοι και ευτυχείς να απαντήσουν, εφόσον κληθούν, για το ποιος και πώς δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή