Διπρόσωπος ο Ολυμπιακός, «κόβει» παίκτες ο Σίλβα

Διπρόσωπος ο Ολυμπιακός, «κόβει» παίκτες ο Σίλβα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με την Αντάλιασπορ χωρίς σκορ (0-0) χθες βράδυ στο Αφιόν Καραχισάρ. Με το παιχνίδι αυτό, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία επί τουρκικού εδάφους, καθώς η αποστολή των νταμπλούχων επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα «κοπούν» από το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας, που θα διεξαχθεί επί ολλανδικού εδάφους από τη Δευτέρα έως τις 5 Αυγούστου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες απογοήτευσαν με την εικόνα τους. Αλλά με έξι νέα πρόσωπα στο δεύτερο μέρος, βελτιώθηκε σημαντικά η απόδοσή τους. Ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ, ενώ στα τελευταία λεπτά η εστία του Καπίνο απειλήθηκε.

Στο φιλικό με την Αντάλιασπορ έπαιξαν οι: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος, Μασουακού (46΄ Νικολάου), Κασάμι (46΄ Μπουχαλάκης), Ζντιέλαρ (46΄ Ντομίνγκεζ), Ντουρμάζ (46΄ Πάρντο), Φουστέρ (46΄ Φορτούνης), Ντοσεβί (60΄ Μπενίτες), Ολαϊτάν (46΄ Χαρά).

• Ο Ολυμπιακός διέψευσε τουρκικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία επήλθε συμφωνία με τη Φενερμπαχτσέ για την πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ. Να σημειώσουμε πως ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έχει τον Σέρβο αμυντικό μέσο στα πλάνα του για τη νέα περίοδο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή