Συνεχείς αλλαγές και δοκιμές από Δέλλα στο πρώτο φιλικό

Συνεχείς αλλαγές και δοκιμές από Δέλλα στο πρώτο φιλικό

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πρώτα σημάδια της ΑΕΚ για τη φετινή περίοδο είχε την ευκαιρία να διακρίνει ο Τραϊανός Δέλλας στο χθεσινό φιλικό με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, που έληξε 1-1, στην Πολωνία. Ο τεχνικός της Ενωσης χρησιμοποίησε δύο διαφορετικά σχήματα, το 4-2-3-1 στο πρώτο ημίχρονο και το 4-1-2-3 στο δεύτερο, κάνοντας συνεχείς αλλαγές στα πρόσωπα.

Η ΑΕΚ απέδωσε καλύτερα στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκε με κεφαλιά του Αραβίδη στο 38΄. Στο δεύτερο, οι πολλές αλλαγές αποσυντόνισαν κάπως τον «Δικέφαλο», με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί στο 55΄ με τον Χίζα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Βούρα.

Στον έλεγχο των νεοαποκτηθέντων παικτών, ο Βάργκας πήρε τον καλύτερο βαθμό, ενώ και ο νεαρός Βασιλαντωνόπουλος έδειξε αρκετά καλά δείγματα. Η σύνθεση της ΑΕΚ: Ανέστης (30΄ Βούρας, 58΄ Μπαρόχα), Γκάλο (46΄ Βασιλαντωνόπουλος), Κολοβέτσιος (46΄ Αρθο), Τζανετόπουλος (46΄ Λαμπρόπουλος), Πεταυράκης (46΄ Γροντής, 67΄ Πεταυράκης), Κορδέρο (46΄ Ανάκογλου), Γιόχανσον (46΄ Σιμόες), Γροντής (39΄ Ζόριτς, 46΄ Ανδρεόπουλος, 58΄ Ζόριτς), Βάργκας (46΄ Πλατέλλας), Αραβίδης (46΄ Μπαρμπόσα), Τζεμπούρ (46΄ Κρισάντους).

Ο Ανδρεόπουλος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, ενώ χρόνο συμμετοχής δεν πήρε ο Σοϊλέδης που ένιωσε ενοχλήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή