Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΑΖΑΝ 2015

Ελπίδες για διάκριση

Στο Καζάν συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου. Το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται σήμερα στους αγώνες συγχρονισμένης κολύμβησης και στο πόλο γυναικών. Υποψήφιες για να αγωνιστούν στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου είναι οι Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου και Ευαγγελία Κουτίδη. Η εθνική ομάδα θα πάρει μέρος στο ελεύθερο του κόμπο. Στην υδατοσφαίριση, τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα στη διοργάνωση και θα αντιμετωπίσουν την Ουγγαρία. Ελληνικές συμμετοχές θα έχει και η αυριανή ημέρα. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα εκτελέσει το πρόγραμμά της στο ελεύθερο του σόλο. Οι Σπύρος Γιαννιώτης και Αντώνης Φωκαΐδης θα αγωνιστούν (12.00) στα 10 χλμ. ανοικτού νερού και θα διεκδικήσουν θέσεις στη δεκάδα προκειμένου να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Λίγη ώρα αργότερα (12.10) η εθνική πόλο των ανδρών θα παίξει με την Ιταλία.

ΣΤΙΒΟΣ

Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Στο ΟΑΚΑ χτυπάει και σήμερα η καρδιά του ελληνικού στίβου καθώς ολοκληρώνονται τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών. Το πρόγραμμα: 09.00-11.25: Προκριματικοί. 17.00-20.44: Τελικοί σε σφυροβολία (Γ), τριπλούν (Γ), δισκοβολία (Α), επί κοντώ (Γ), 400 μ. εμπ. (Γ, Α), ύψος (Γ), 200 μ. (Γ, Α), μήκος (Α), ακοντισμός (Α), 800 μ. (Γ, Α), σφαιροβολία (Γ), 5.000 (Α, Γ), 4×400 (Γ, Α). Στα 400 μ. εμπ. θα πάρει μέρος ο Περικλής Ιακωβάκης. Θα είναι ο τελευταίος αγώνας του 36χρονου πρωταθλητή μας. Στη δισκοβολία φαβορί θεωρείται ο Γ. Τρέμος ενώ στον ακοντισμό ξεχωρίζουν ο Πάρης Μπατζάβαλης και ο Γιάννης Κυριαζής. Στο επί κοντώ των γυναικών, όσοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία μονομαχία παγκοσμίου επιπέδου, αφού αντιμέτωπες θα βρεθούν η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Κατερίνα Στεφανίδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Δράση στην Tιφλίδα

Με 41 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας «Tιφλίδα 2015», που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Γεωργίας. Η διοργάνωση αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου. Θα πάρουν μέρος είκοσι τρία αγόρια και δεκαοκτώ κορίτσια σε έξι αθλήματα (ενόργανη γυμναστική, στίβος, ποδηλασία, τζούντο, κολύμβηση και αντισφαίριση).

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1

Βαριά σκιά

Στη σκιά του θανάτου του πιλότου Ζιλ Μπιανκί διεξάγεται σήμερα στο Ουγκαρόρινγκ το γκραν πρι Φόρμουλα 1 της Ουγγαρίας, με τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία του παγκόσμιου πρωταθλήματος, Λιούις Χάμιλτον, να θέλει να διευρύνει το προβάδισμα των 17 βαθμών που έχει έναντι του ομόσταυλού του στη Μερσέντες, Νίκο Ρόσμπεργκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή