Στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επί ολλανδικού εδάφους συνεχίζει ο Ολυμπιακός την καλοκαιρινή προετοιμασία, την ώρα που η διοίκηση των «Πειραιωτών» «τρέχει» μεταγραφικές υποθέσεις στην αγορά του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, η αποστολή των νταμπλούχων βρίσκεται από χθες στο Ερμελο, όπου θα πραγματοποιηθεί το κρισιμότερο στάδιο της προετοιμασίας έως τις 5 Αυγούστου.

Κρισιμότερο, διότι ο Μάρκο Σίλβα θα έχει στη διάθεσή του την πλειονότητα των παικτών που θα απαρτίζουν το ρόστερ της νέας σεζόν, επιχειρώντας να εφαρμόσει την αγωνιστική φιλοσοφία του. Μετά τους Καπίνο και Πάρντο, κοντά του είναι και ο Ισλανδός επιθετικός Αλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ προβλέπεται και δυνατότητα αγοράς των δικαιωμάτων του το 2016.

Συνοπτικά, στο Ερμελο βρίσκονται οι Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτης, Γιαννιώτας, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μαζουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγεβιτς και Μανιάτης. Στον Πειραιά έμειναν οι τραυματίες Κολοβός, Τζανδάρης, Μποτία και Γούτας, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Σε σχέση με το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας σε Ζέεφελντ και Αφιόν Καραχισάρ «κόπηκαν» οι Ολαϊτάν, Γιαταμπαρέ, Μαρτίνες, Καραμάνος και Μπενίτες. Ο τελευταίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κρουζ Αζούλ, ομάδα του Μεξικού.

Αύριο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τβέντε και το Σάββατο τη Φέγενορντ, ενώ ενδέχεται να δώσει και τρίτο φιλικό την επόμενη Τρίτη, παραμονή της επιστροφής στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση της απόκτησης του 23χρονου αριστερού εξτρέμ της Πόρτο, Ερνάνι, ενώ παράλληλα αναμένεται να αποκτηθεί άμεσα και έμπειρος στόπερ από το εξωτερικό.

Μάλιστα, σε χθεσινό δημοσίευμά της η ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com ανέφερε πως η υπόθεση του Ερνάνι θα κλείσει σύντομα: «Πόρτο: προς δανεισμό ο Ερνάνι. Υπάρχει ο Ολυμπιακός. Ο ακραίος Ερνάνι Ζόρζε Σάντος Φόντες (23) μπορεί να φύγει από το λιμάνι του Πόρτο. Τις τελευταίες ώρες, ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για να αποκτήσει δανεικό τον παίκτη, με οψιόν αγοράς», τονίστηκε στο δημοσίευμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή