«Αδειάζει» η Τούμπα, προσπάθεια για Λούκας

«Αδειάζει» η Τούμπα, προσπάθεια για Λούκας

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολικό… λίφτινγκ επιχειρεί ο Φρανκ Αρνεσεν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, έχοντας ως στόχο να υπάρχουν στην ομάδα παίκτες που φιλοδοξούν να διακριθούν.

Υπό αυτό το σκεπτικό –και βάσει όσων είχε… προαναγγείλει ο Ιγκόρ Τούντορ μετά το 6-0 επί της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ– ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους Ρατς, Γκολάσα και Μάρτις ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια του προπονητή για την επόμενη χρονιά και θα πρέπει να αναζητήσουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Σε δεύτερη φάση δόθηκε άδεια στον Κριστιάν Νομπόα, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται και θα λυθεί το συμβόλαιό του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ θα συνεχιστεί και μετά τον αγώνα της Πέμπτης με τη Σπάρτακ Τρνάβα στην Τούμπα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις παίκτες ακόμα που θα αποτελέσουν παρελθόν από τον «Δικέφαλο» και εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα ξεκινήσουν οι μεταγραφές.

Πάντως χθες ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Δημήτρη Πέλκα για νέο τριετές συμβόλαιο. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως τις 30 Ιουνίου του 2018», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ΠΑΕ για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, καταλήγοντας πως «η επιστροφή του στη φετινή προετοιμασία τού έδωσε τη δυνατότητα να αποδείξει την αξία του και να κερδίσει το νέο του συμβόλαιο».

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του και τον Λούκας Πέρεθ. Παρότι στο μυαλό του Ισπανού υπάρχει ο επαναπατρισμός, ο Ιβάν Σαββίδης έχει άλλα σχέδια για τον παίκτη, καθώς είναι πιθανό να του προτείνει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Παράλληλα, ο Αρνεσεν συνεχίζει τις μεταγραφικές αναζητήσεις και, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, στόχος του ΠΑΟΚ είναι ο 25χρονος δεξιός εξτρέμ, Γκάρι Ροντρίγκες της Ελτσε, διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, που έχει ολλανδικό διαβατήριο. Επίσης, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Νοτιοαφρικανό μέσο του Αγιαξ, Τουλάνι Σερέρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή