Εκτός στοιχήματος η ΑΕΚ

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) απέρριψε το αίτημα της ΑΕΚ να συμπεριληφθεί στο κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ και με ψήφους 4-3 έκανε δεκτή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ασυμβίβαστο στη σχέση ΑΕΚ και ΟΠΑΠ λόγω της διοικητικής εμπλοκής του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ομάδα. Η Επιτροπή απεφάνθη πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασκεί διοίκηση στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι δεν κατέχει μετοχές. Ο κ. Μελισσανίδης μετά την απόφαση της ΕΕΑ, τόνιζε στο περιβάλλον του πως «κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να αγαπώ την ΑΕΚ», ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη κατά της Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μελισσανίδης, απευθυνόμενος στο μέλος της ΕΕΑ Γιώργο Βάμβουκα, φέρεται ότι τον κατηγόρησε πως είναι σε «ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό» και πως είναι σε «εντεταλμένη υπηρεσία». Από την πλευρά του ο κ. Βάμβουκας απάντησε πως όλα όσα λέγονται θα πρέπει να γραφτούν στα πρακτικά, για να ακολουθήσουν κάποιες «βαριές» κουβέντες.

Ο κ. Μελισσανίδης ζήτησε παράλληλα άμεση διερεύνηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας πως «πρέπει να διερευνήσει η Επιτροπή το αν ασκεί διοίκηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ έχει περιοριστικούς όρους για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης». Η Επιτροπή απάντησε πως το ζήτημα είναι υπό διερεύνηση.

Οι επόμενες εξελίξεις στην ΑΕΚ αφορούν τις κυρώσεις που θα έχει η Ενωση από την απόφαση της ΕΕΑ. Αναμένεται να επιβληθεί πρόστιμο που δεν θα είναι ιδιαιτέρως υψηλό και η ΑΕΚ δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο δελτίο του «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ.

Μεταγραφική αναζήτηση

Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στην Οπαλένιτσα, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται η μεταγραφική αναζήτηση παικτών που θα πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες.

Προτεραιότητα αποτελεί ο αριστερός μπακ, καθώς το ναυάγιο στη μετακίνηση του Τζιοβάνι αναγκάζει την Ενωση να στραφεί σε άλλες επιλογές. Φημολογείται πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Κώστα Σταφυλίδη που ανήκει στη Φούλαμ, αλλά και τον 19χρονο μπακ χαφ της Λιρς, Καρίμ Χαφέζ. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εξετάζει αρκετές περιπτώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για μια σημαντική μετακίνηση, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα.

Σήμερα στις 19.00, η ΑΕΚ δίνει ακόμη έναν φιλικό αγώνα στην Πολωνία με αντίπαλο τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο Τραϊανός Δέλλας θα χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, δοκιμάζοντας νέα συστήματα και τακτικές. Σε δηλώσεις του, ο Ράφικ Τζεμπούρ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή