Φάνηκαν οι αδυναμίες της ΑΕΚ

Φάνηκαν οι αδυναμίες της ΑΕΚ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με 1-0 επικράτησε η ΑΕΚ της Χάποελ Ιερουσαλήμ, σε αναμέτρηση που διεξήχθη χθες στην Πολωνία. Σκόρερ για την Ενωση ήταν ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος στη φάση του γκολ του 65ου λεπτού σούταρε με δύναμη από το ύψος της περιοχής νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η εμφάνιση της Ενωσης δεν κινήθηκε σε ιδιαιτέρως υψηλά επίπεδα και ξεχώρισαν κυρίως οι ατομικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της.

Ο Δέλλας χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εμφανίστηκαν αρκετά κουρασμένοι, ενδεχομένως και βεβαρημένοι από την πρωινή προπόνηση. Ο Κρισάντους για όση ώρα αγωνίστηκε είχε ξανά αξιοπρεπέστατη παρουσία. Οι δύο νεοαποκτηθέντες Βενεζουελανοί ποδοσφαιριστές, Αλεν Μπαρόχα και Ρόναλντ Βάργκας, δεν έπαιξαν καθόλου, καθώς ο πρώτος ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού και ο δεύτερος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Αναλυτικά, οι παίκτες που συμμετείχαν: Πρώτο ημίχρονο: Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Γροντής, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Κρισάντους. Δεύτερο ημίχρονο: Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ανάκογλου, Γροντής, Πλατέλλας, Αραβίδης, Τζιμπούρ. Προς το τέλος, έπαιξαν και οι Σοϊλέδης, Αρθο, Κολοβέτσιος, Σιμόες, Βούρας, Φαγιέ.

Το επόμενο φιλικό της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, και αντίπαλος θα είναι η Ανόρθωση.

Ως προς τα μεταγραφικά ζητήματα, η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Ενδιαφέρον υπάρχει για τον 19χρονο, Καρίμ Χαφέζ, της Λιρς, που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα του, λόγω του περσινού υποβιβασμού της στη δεύτερη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος. Ο Χαφέζ είναι Αιγύπτιος και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός αμυντικός όσο και ως αριστερός μέσος.

• Στο νοσοκομείο με αιμόπτυση μεταφέρθηκε ο Αρθο, έπειτα από χτύπημα λίγο κάτω από το λαιμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή