Κλείνει τις «πόρτες» για Μπεργκ ο ΠΑΟ

Κλείνει τις «πόρτες» για Μπεργκ ο ΠΑΟ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο καπνός που μετέφεραν δημοσιεύματα ιταλικών ΜΜΕ στην Αθήνα ξεκίνησε από μια… φωτιά στο Φροζινόνε, μια μικρή πόλη 50.000 κατοίκων λίγο έξω από τη Ρώμη! Η νεοφώτιστη στο Καμπιονάτο ομώνυμη ομάδα όντως έστειλε τον τεχνικό διευθυντή της, Μάρκο Τζιανίτι, στη Λεωφόρο για να δει τον Μπεργκ με την Μπριζ και να συζητήσει για την απόκτησή του. Η επαφή έγινε, αλλά οι «πράσινες» πόρτες ήταν ερμητικά κλειστές, με μόνη χαραμάδα την κατάθεση μιας εξωπραγματικής πρότασης που δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά μια ομάδα τέτοιου επιπέδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε συζήτηση και για τον Νίκο Καρέλη, με τα περιθώρια να είναι και εκεί στενά.

Παρά τις διαψεύσεις από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Φροζινόνε, το θέμα επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μάρκο Τζιανίτι, μιλώντας στο gazzetta.gr. Παράγοντας της ιταλικής ομάδας που τον συνοδεύει ήταν πιο διαφωτιστικός: «Πράγματι είμαστε στην Αθήνα. Στην παρούσα φάση κοιτάζουμε διάφορους παίκτες. Ο Μπεργκ είναι ένας από αυτούς. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποσά στην παρούσα φάση. Είναι νωρίς». Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόσφατα πρόταση 6 εκατ. ευρώ για τον Μπεργκ από ομάδα των ΗΑΕ, το θέμα κλείνει εδώ. Αν όμως υπάρξει επιμονή για τον Καρέλη, θέλει ο παίκτης και η πρόταση είναι μεγάλη, εκεί ίσως υπάρξει συνέχεια.

• Το «πράσινο φως» για να γίνει στη Λεωφόρο ο αγώνας των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον περάσει ο Παναθηναϊκός, άναψε κλιμάκιο της UEFA που επιθεώρησε το γήπεδο. Ούτε για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ τίθεται θέμα, εάν όμως προκύψει Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να γίνουν βελτιωτικά έργα για να αποτραπεί η μετακόμιση στο ΟΑΚΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή