Πάμε… ομίλους

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τρεις από τους τέσσερις εκπροσώπους μας στο Γιουρόπα Λιγκ θα επιδιώξουν να κάνουν την Πέμπτη το πρώτο βήμα για την είσοδό τους στους ομίλους της διοργάνωσης. Σ’ αυτούς που ήδη έχει πάρει το εισιτήριο ο Αστέρας Τρίπολης. Θεωρητικά, την πιο εύκολη αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός, που θα ταξιδέψει στο Μπακού, όπου τον περιμένει η Καμπάλα. Η μέχρι την κλήρωση άγνωστη στους Ελληνες ομάδα του Αζερμπαϊτζάν στα… χαρτιά δεν μπορεί να είναι υψηλό εμπόδιο για τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου. Το μόνο που θα πρέπει να ανησυχεί τους «πράσινους» είναι η απουσία των Εσιέν – Σάντσεθ, αλλά και η διατήρηση της ψυχραιμίας αν κάτι… στραβώσει στην αρχή του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται την Μπρόντμπι, πρέπει πρωτίστως να βρει την ομοιογένειά του, καθώς ουσιαστικά ο Ιγκόρ Τουντόρ προσπαθεί να δημιουργήσει μία νέα ομάδα, με πολλές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα. Ο «Δικέφαλος» άλλαξε κατά πολύ το ρόστερ του, όμως οι περισσότεροι που έχουν ενταχτεί σ’ αυτό χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Είναι ένα πρόβλημα που έχουν όλες σχεδόν οι ομάδες μας, λόγω του… σωστού προγραμματισμού που τις χαρακτηρίζει.

Τη δυσκολότερη αποστολή έχει ο Ατρόμητος, που θα υποδεχθεί την… εκατομμυριούχο Φενέρμπαχτσε. Οσο κι αν η τουρκική ομάδα, του γνωστού μας Βίτορ Περέιρα, απέτυχε να διεκδικήσει την είσοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, μία ματιά στο ρόστερ της προκαλεί δέος σε κάθε αντίπαλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή