«Επεσε» η Κέρκυρα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδίκασε και απόρριψε πριν από λίγο την προσφυγή της Κέρκυρας κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, στέλνοντας τους «Φαίακες» στη Φούτμπολ Λιγκ.

Η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκδίκασε σήμερα την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη κατά της υπ' αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ. Με την υπ' αριθμόν 97/18-8-2015 απόφασή της απέρριψε την την προσφυγή κατά της προσβαλλόμενης υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Διατάσσει την κατάπτωση του καταβληθέντος από την προσφεύγουσα παραβόλου. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΠΟ. στις 18 Αυγούστου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους».

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Λεβαδειακός παίρνει προβάδισμα για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και μένει να τελεσιδικήσει η προσφυγή του Απόλλωνα Σμύρνης κατά της απόφασης της διοργανώτριας αρχής με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή