Δικαίωμα στο όνειρο για τον Ατρόμητο

Δικαίωμα στο όνειρο για τον Ατρόμητο

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φαβορί υπάρχει και για ορισμένους μάλιστα είναι ξεκάθαρο. Στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης αποφάσισαν, για ακόμη μία χρονιά, να βάλουν τον πήχυ ψηλά και σκόρπισαν αρκετές λίρες για να δημιουργήσουν μία ομάδα ικανή να τρομάξει τους αντιπάλους τους.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ τους απέδειξε ότι έχουν ακόμη δρόμο προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και ο Ατρόμητος (21.00 Novasports 1). Σε μία σύγχρονη εκδοχή της μονομαχίας Δαβίδ-Γολιάθ, στον σύλλογο του Περιστερίου είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. «Για μας αποτελεί τεράστια πρόκληση και χαρά το αυριανό (σ.σ. αποψινό) ματς. Θα θέλαμε μετά την πρόκρισή μας με την ΑΙΚ να ήταν πιο ευνοϊκή κλήρωση, αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι χαρά μας να υποδεχτούμε στο Περιστέρι το μεγαλύτερο αντίπαλο που έχει κληρωθεί ποτέ ο Ατρόμητος στην ιστορία του. Ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να δώσουμε ενδιαφέρον και στα δύο ματς, αρχής γενομένης από το αυριανό και να έχει ενδιαφέρον και το δεύτερο» τόνισε ο προπονητής των «κυανόλευκων» Μιχάλης Γρηγορίου και συνέχισε: «Η ομάδα δεν πάει για τουρισμό στην Κωνσταντινούπολη ό,τι αποτέλεσμα κι αν έρθει αύριο. Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και πιστεύω ότι θα κάνουν τα πάντα για την πρόκριση. Ο στόχος μας ήταν να προκριθούμε στους ομίλους, υπάρχει φαβορί στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, αλλά για μένα οι παίκτες μου είναι ανώτεροι και πιστεύω ότι θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί».

Ο τιμωρημένος, για τη συμπεριφορά του στον δεύτερο αγώνα με τη Σαχτάρ, Βίτορ Περέιρα, ξεκαθάρισε ότι απόψε η ομάδα του στοχεύει στη νίκη προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση: «Εχουμε να κάνουμε με έναν ποιοτικό αντίπαλο, που ξέρει να αμύνεται, με γρήγορους επιθετικούς. Θεωρώ όμως ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και θα βγούμε νικητές από το παιχνίδι. Σε αυτό το επίπεδο των ποδοσφαιρικών αγώνων θα έπρεπε να είναι καλύτερο το χορτάρι. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα διορθωθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς έχουμε έρθει εδώ να νικήσουμε…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή