«Παραμιλάει» με τον Ντεπάι η Γιουνάιτεντ

«Παραμιλάει» με τον Ντεπάι η Γιουνάιτεντ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βραδιά γηπεδούχων ήταν η Τρίτη, στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, στα οποία ξεχώρισαν περισσότερο οι ατομικές ενέργειες και λιγότερο οι ομαδικές προσπάθειες. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέμφις Ντεπάι, η συμβολή του οποίου στη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» ήταν καταλυτική. Δύο γκολ και μία ασίστ στη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Μπρίζ με 3-1. Το 3-1 σημειώθηκε στο 90ό λεπτό από τον Φελαϊνί για το σκορ πρόκρισης, και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά τη μεγάλη του εμφάνιση, ο Ντεπάι εμφανίστηκε σκεπτικός δηλώνοντας ότι «φυσικά είμαι χαρούμενος που σκόραρα και κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά είμαι απογοητευμένος που δεν έκανα άλλα δύο γκολ στις δύο τελευταίες ευκαιρίες. Εχασα το χατ-τρικ».

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από την Αστάνα στο Καζακστάν με 1-0, και το έργο της πρόκρισης έγινε αρκετά δύσκολο για την ομάδα του Ντομίνγκος Πασιένσια. Οι Κύπριοι θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει στο παιχνίδι, αλλά με βάση την εικόνα του αγώνα έχουν σοβαρές ελπίδες πρόκρισης.

Δύο κακές αμυντικές λειτουργίες παρουσιάστηκαν στη Λισσαβώνα, αλλά η Σπόρτινγκ κατάφερε, έστω και οριακά, να πάρει προβάδισμα πρόκρισης νικώντας με 2-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τεόφιλο Γκουτιέρες και Σλιμανί σκόραραν για τη Σπόρτινγκ, ενώ για τους Ρώσους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ντουμπιά, που έχασε και πέναλτι.

Στο ασφυκτικά γεμάτο Ολίμπικο, η Λάτσιο του Στέφανο Πιόλι κέρδισε τη Λεβερκούζεν με 1-0 χάρη σε γκολ του Κεϊτά. Για τους Γερμανούς αγωνίστηκε 90 λεπτά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που υπέπεσε σε σφάλμα, στην αρχή της φάσης του γκολ των Ιταλών. Τέλος, στη Λευκορωσία, η Μπάτε Μπορίσοφ κέρδισε με 1-0 την Παρτιζάν, η οποία αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

• Στα χθεσινά αποτελέσματα: Βαλένθια-Μονακό 3-1, Βασιλεία-Μακάμπι Τ.Α. 2-2, Σέλτικ-Μάλμε 3-2, Σκεντερμπέου-Ντ. Ζάγκρεμπ 1-2, Ραπίντ Β.-Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή