Ανεβαίνει το θερμόμετρο στον Αρη

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στον Αρη

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Για ένα ακόμη καλοκαίρι ο ποδοσφαιρικός Αρης ζει στην… κόψη του ξυραφιού, σε ένα απολύτως δραματικό περιβάλλον, προσπαθώντας σήμερα να αποφύγει τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Μετά την απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. Αρης για τη διακοπή της συνεργασίας με την οικογένεια Καλαϊτζίδη, η οποία απέτυχε παταγωδώς ακόμα και να διεκδικήσει τα δίκαια αιτήματα του συλλόγου, οι «κίτρινοι» προσπαθούν να βρουν διέξοδο για τη δικαίωσή τους σε νομικό επίπεδο και να διεκδικήσουν την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ηδη ο Ερασιτέχνης Αρης με τον νομικό Χρήστο Γρόλλιο και τη νομική συνδρομή ομάδας επιχειρηματιών υπό τον Νίκο Αρβανιτίδη θα ζητήσουν αναψηλάφηση της υπόθεσης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, μέσω προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Την ίδια ώρα ο κόσμος του Αρη, οργανωμένος και μη, βρίσκεται στις επάλξεις. Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν από το βράδυ της Δευτέρας, λίγη ώρα μετά το τέλος της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ., όταν περίπου 250 οπαδοί του Αρη έκλεισαν συμβολικά κεντρικό δρόμο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Υπάρχει προγραμματισμένο συλλαλητήριο των οπαδών για σήμερα το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο, μέσω του οποίου θα ζητήσουν τη δικαίωση της ομάδας τους, η οποία, βάσει των κανονισμών της ΕΠΟ, θα πρέπει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Παράλληλα, οι κινητοποιήσεις τους θα συνεχιστούν και με φόντο τις βουλευτικές εκλογές σε διάφορα κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το ρόστερ που βρέθηκε για κάποιες ημέρες στο Ζλάτιμπορ για προετοιμασία αρχίζει να διαλύεται. Οι περισσότεροι παίκτες τηρούν στάση αναμονής, αλλά όχι για πολύ ακόμα, ενώ ο Καμαρά και ο Κόστλι φαίνεται να είναι προ των πυλών της Κέρκυρας, ειδικά από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι εκεί θα πάει και ο Μπάμπης Τεννές.

Σε κάθε περίπτωση, οι «κίτρινοι» πληρώνουν την παραγοντική απειρία ή ανικανότητα των αδελφών Καλαϊτζίδη, γιατί ακόμα κι αν η ομάδα του Αρη αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ, δεν θα έχει καταφέρει να ενισχυθεί στον βαθμό που πρέπει για να διεκδικήσει την άμεση επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή