Δύσκολες δοκιμασίες…

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη πιθανόν να αποτελέσει τον «καθρέφτη» του ελληνικού ποδοσφαίρου και σε επίπεδο ομάδων. Αυτό της Εθνικής μας το έχουμε διαπιστώσει εδώ και αρκετό καιρό. Οι τρεις εκπρόσωποί μας στα δύο ευρωπαϊκά κύπελλα κάνουν πρεμιέρα στη φάση των ομίλων και σίγουρα οι αποστολές τους δεν είναι εύκολες.

Ειδικά για τον Ολυμπιακό που υποδέχεται αύριο στην αυλαία του Τσάμπιονς Λιγκ τη… μηχανή του Πεπ Γκουαρντιόλα, που ονομάζεται Μπάγερν. Οσο κι αν προσπαθεί να καλλιεργηθεί στον Πειραιά ένα κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας, στο μυαλό των «ερυθρολεύκων» υπάρχει η ανησυχία μιας συντριβής, αφού μέχρι τώρα η ομάδα, όχι μόνο δεν δείχνει πως έχει μπει σε ρυθμό, αλλά αντιθέτως η αμυντική της λειτουργία είναι κάκιστη.

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη στο Μπακού δίνει τα δικά του διαπιστευτήρια στο Γιουρόπα Λιγκ, με την ομάδα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, την Γκαμπάλα. Αυτό από μόνο του αποτελεί προειδοποίηση για τον «Δικέφαλο» πως η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος. Θα πρέπει οι παίκτες του Τούντορ να αφήσουν πίσω τους τον ενθουσιασμό που προήλθε από το 0-3 στη Βέροια και να αποδείξουν πως μπαίνουν σε πορεία ανάκαμψης.

Ο Αστέρας στην Τρίπολη, την ίδια μέρα, δεν μπορεί να αποβλέπει σε κανένα άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη. Η Σπάρτα Πράγας δεν αποτελεί ομάδα-φόβητρο και είναι ευκαιρία να μπει με το δεξί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι ποδοσφαιριστές του Βεργέτη κρατούν την τύχη αυτού του αγώνα στα… πόδια τους.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή