«Group therapy» στον Παναθηναϊκό

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις πταίει; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έψαξε ο Λεωνίδας Βόκολος σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που είχε χθες το μεσημέρι με τους τέσσερις αρχηγούς του Παναθηναϊκού. Ζέκα, Μπεργκ, Λαγός και Κοτσόλης μίλησαν για αρκετή ώρα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και ο κάθε ένας είπε την άποψή του για τις αιτίες που έχουν φέρει τους «πράσινους» σε αυτήν τη δύσκολη θέση, εκτός Ευρώπης και με μια οδυνηρή ήττα από τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα. Η συζήτηση έγινε σε ήρεμο κλίμα, με όλους τους παρόντες να δίνουν υπόσχεση πως θα κάνουν ό,τι μπορούν από την πλευρά τους για να αναστρέψουν το κλίμα και να ξαναφέρουν τον Παναθηναϊκό στον δρόμο των επιτυχιών.

Παρών στο Κορωπί ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος, συνοδευόμενος από τον Τάκη Φύσσα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είδε την προπόνηση, αλλά δεν θέλησε να πει κάτι στους ποδοσφαιριστές. Με την παρουσία του τους έδωσε να καταλάβουν ότι βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα, στην παρούσα φάση, όμως, άφησε τις εξελίξεις να τις τρέξουν οι πιο «ειδικοί». Αναστασίου, Βόκολος και Φύσσας θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για να αφυπνίσουν τους παίκτες ώστε αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα τους.

Η προπόνηση κύλησε με αρκετά προβλήματα για τον Αναστασίου, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ έντεκα παίκτες του έμειναν εκτός προγράμματος. Ο αστράγαλος του Λαγού «γύρισε» λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης, οι Ταυλαρίδης, Δώνης ένιωσαν ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Αμπέντ έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός για 2-3 ημέρες, ο Νίνης απουσίασε λόγω ίωσης, ο Πέτριτς έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και έκανε θεραπεία μαζί με τον Κότσαρη, ο Λουντ έκανε ατομικό, ενώ οι Σάντσεθ, Κλωναρίδης και Βέμερ συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Ολοι αυτοί δεν θα χρησιμοποιηθούν σήμερα (19.30) στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό, το οποίο έχει μια ξεχωριστή σημασία: όσοι πάνε στο γήπεδο της Ελευσίνας (γενική είσοδος 10 ευρώ) θα πάρουν μια πρώτη γεύση για την αγωνιστική κατάσταση του Εσιέν, μιας και τα δύο φιλικά όπου έχει αγωνιστεί ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή