Aλαφούζος: Μάχομαι συνθέτοντας, όχι διαλύοντας

Aλαφούζος: Μάχομαι συνθέτοντας, όχι διαλύοντας

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποφασισμένος να υπηρετήσει το πλάνο και να συνεχίσει τον αγώνα κατά της διαφθοράς, ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τις πρόσφατες αποτυχίες και έκανε έκκληση για ενότητα! Με μια σειρά διαδοχικών αναρτήσεων στο twitter, ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναγνώρισε ευθύνες και λάθη, προσφέροντας στήριξη σε τεχνική ηγεσία και παίκτες. Οι αναρτήσεις του συγκεντρωτικά:

«Πιστεύω σε αυτό που χτίζουμε στον Παναθηναϊκό με ήθος, πάθος και θυσίες. Πολεμάμε το ανήθικο, το αντιαθλητικό, κάθε τι το συμβιβασμένο. Στη μάχη αυτή πολλές φορές νικήσαμε. Αλλες φορές ηττηθήκαμε. Χάσαμε όμως μάχες όχι τον πόλεμο. Θα συνεχίσω να μάχομαι, συνθέτοντας και όχι διαλύοντας αυτά που χτίσαμε. Εχω εμπιστοσύνη στην τεχνική διεύθυνση, στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές! Εχω πίστη στην Παναθηναϊκή ιδέα και στους οπαδούς μας. Ζήτω συγγνώμη για τις αποτυχίες μας. Αυτές τις δύσκολες στιγμές που πολεμάμε την κατεστημένη διαφθορά, κάνω έκκληση για ενότητα, αναγνωρίζοντας ευθύνες και λάθη. Ξέρουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Το αποδείξαμε πέρυσι, αλλά και πρόπερσι. Ζητώ να εμπιστευθούμε ο ένας τον άλλον. Ενωμένοι θα νικήσουμε. Με τον ρόλο του θεματοφύλακα που έχω αναλάβει, υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω τη μάχη και ότι μέσα από τις δυσκολίες θα φτάσουμε στα άστρα. Προσκαλώ όλους τους παναθηναϊκούς να πιστέψουν στην τελική μας νίκη κάνοντάς την πραγματικότητα, με ήθος, αυταπάρνηση, αλτρουισμό και δύναμη. Αύριο θα παραχωρήσω συνέντευξη και θα τοποθετηθώ λεπτομερώς για όλα τα θέματα. Ευχαριστώ για τη στήριξη και συμμετέχω στην κοινή μας θλίψη».

• Με όλους τους παίκτες στην αποστολή, ακόμα και τους τραυματίες, ο Παναθηναϊκός νίκησε εκτός έδρας τον Πανελευσινιακό 6-0. Ο Εσιέν αγωνίστηκε σε όλο το ματς -όπως και ο Τελάντερ- και έδειξε ότι βρίσκει τον ρυθμό του. Σκόρερ ήταν οι Καρέλης 32΄, 41΄, Μπεργκ 34΄, 39΄, Καλτσάς 36΄, Λάμπρου 61΄.

• Διάστρεμμα ο Λαγός, χάνει σίγουρα τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και πιθανώς κι αυτόν με τον Πλατανιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή