Υποψιασμένος ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Γκαμπάλα

Υποψιασμένος ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Γκαμπάλα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο μακρινό Μπακού ξεκινάει ο ΠΑΟΚ σήμερα (20.00) την πορεία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, φιλοξενούμενος στην Μπάκσελ Αρίνα από την Γκαμπάλα, ομάδα που απέκλεισε στα πλέι οφ του θεσμού τον Παναθηναϊκό.

Ο «Δικέφαλος» με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον τραυματισμό του Εργκούς Κάτσε, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή, θα επιδιώξει να ξεκινήσει με τρίποντο τους ομίλους και να κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης. «Εκ πρώτης όψεως η Γκαμπάλα φαίνεται η πιο αδύναμη του ομίλου. Αλλά πρέπει να το δείξεις μέσα στο γήπεδο πόσο δυνατός ή αδύναμος είσαι. Είδαμε τι μπορεί να κάνει η Γκαμπάλα, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Περιμένω από την ομάδα να είμαστε αυτοί που πρέπει γιατί δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Ευρώπη. Ηρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και ελπίζω να γίνει αυτό», επισήμανε ο Αλέξανδρος Τζιώλης, από τους πιο έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Για την πρόκριση της Γκαμπάλα επί του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και ο Ιγκόρ Τούντορ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Μια ομάδα που έχει αποκλείσει τον Παναθηναϊκό σε διπλή αναμέτρηση, πρέπει να τη σέβεσαι. Εχουμε αναλύσει την Γκαμπάλα, είναι μια σοβαρή ομάδα, με πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ειδικά στο επιθετικό κομμάτι επειδή έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές».

Ο Κροάτης τεχνικός ρωτήθηκε αν θα αγωνιστεί σήμερα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και απάντησε: «Ηταν καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, θα δούμε αν θα παίξει αύριο, ανάλογα και πώς θα πάει το παιχνίδι. Σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσει από τον πάγκο και στην πορεία θα δούμε τι θα γίνει». Αναφορά έγινε έπειτα από ερώτηση και για τον αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Σίγουρα είναι καλύτερο να παίξουμε την Τετάρτη. Στο τέλος της ημέρας, αυτό δεν κάνει και μεγάλη διαφορά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προετοιμαζόμαστε σωστά. Ισως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια να είναι πιο εύκολο να παίξουμε το στυλ που θέλουμε, αφού οι αντίπαλοι δεν παίζουν με τόσους αμυντικούς προσανατολισμούς όσο στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή