Παγίδες για τους «ισχυρούς» έβγαλε η κλήρωση Κυπέλλου

Παγίδες για τους «ισχυρούς» έβγαλε η κλήρωση Κυπέλλου

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο έβδομος όμιλος στον οποίο μετέχουν η ΑΕΚ, η Ξάνθη, η Λάρισα και ο Πανελευσινιακός είναι ο πιο ενδιαφέρων από τους συνολικά οκτώ που καταρτίστηκαν κατά τη χθεσινή κλήρωση για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου. Η ΑΕΚ θα έχει δυσκολότερο πρόγραμμα, αφού θα δώσει εκτός έδρας τους αγώνες με τις προαναφερθείσες ομάδες. Οι όμιλοι καταρτίστηκαν με επικεφαλής τις ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες οκτώ θέσεις του περσινού πρωταθλήματος και «συμπληρώθηκαν» από αυτές που τερμάτισαν από την όγδοη έως τη 16η θέση και με δύο ομάδες από το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Αναλυτικά οι όμιλοι:

1ος όμιλος: ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής, Αχαρναϊκός, Αναγέννηση Καρδίτσας. 2ος όμιλος: Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Εργοτέλης, Ζάκυνθος. 3ος όμιλος: ΠΑΟΚ, Πανθρακικός, Χανιά, Ολυμπιακός Βόλου. 4ος όμιλος: Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Κασσιόπη. 5ος όμιλος: Ολυμπιακός, Πλατανιάς, Παναιγιάλειος, Απόλλων Σμύρνης. 6ος όμιλος: Ατρόμητος, Βέροια, Λαμία, Καλλιθέα. 7ος όμιλος: SKODA Ξάνθη, ΑΕΚ, Λάρισα, Πανελευσινιακός. 8ος όμιλος: Αστέρας Τρίπολης, Καλλονή, Κισσαμικός, Πανσερραϊκός.

Η δεύτερη φάση του κυπέλλου θα διεξαχθεί σε τρεις αγωνιστικές (μονοί αγώνες) που θα γίνουν, η πρώτη αγωνιστική από 27 έως 29/10, η δεύτερη αγωνιστική από 1 έως 3/12 και η τρίτη αγωνιστική από 15 έως 17/12/2015. Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας θα δώσουν έναν αγώνα στην έδρα τους και δύο εκτός. Οι επικεφαλής του κάθε ομίλου πλεονεκτούν γιατί θα δώσουν στην έδρα τους τον αγώνα με την έτερη ομάδα από το ίδιο πρωτάθλημα.

Οι φετινοί αγώνες του κυπέλλου θα μεταδοθούν από τον OTE TV.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή